reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Ciasto wyszło super! Zajadam się nim teraz :-D idę wrzucić przepis

papcia, starczy :tak:

Hars, no to zobaczymy czy twoje maleństwo punktualne hihi

reklama
Ja własnie wróciłam z lidla a wlasciwie doczołgałam sie z Wiki bo od 2 h mam jakies skurcze doc bolesne ale nie regularne wiec nic sobie z tego nie robię bo znając zycie za chwile wszystko ucichnie i bedzie po sprawie wiec narazie alarmu nie podnosze:-D

Hars- ale i tak oi tu w uk biora pod uwage termin z usg prawda????????????

Ewe- czekamy na foteczki

Koncia- cos ty za ciasto upichciła????:-D:tak: a na chłopa sie nie denerwuj moze dzis ci wynagrodzi:tak::tak:

Buziaczek- chyba raczej wszystkie odpoczywaja lub zajmuja sie malenstwami ehehheh............
mamii- to widzę ze twoj mąż ma tak dobrze jak mój ahhha nie objadaj sie za duzo zebyś potem wstać mogła :-D:-D

Pinka, no wlasnie... niby tak, ale ja prowadzilam sobie taki jakby dziennik, ale bardziej w sensie,zeby wiedziec kiedy moge sie spodziewac @ itd (bo zdarzalo sie, ze i np pol roku nie mialam wczesniej) i chyba od 2005 roku sobie prowadze, wiec mozna powiedziec, ze jestem dosc obcykana w tym...Zdarzaja sie oczywiscie wpadki (az dwie bym powiedziala :-D ).... ale generalnie nie wiem skad oni ten termin 6.03 wzieli...No zobaczymy... Obstawiam 4.03. Olo mial termin na 03.09, urodzil sie 6 dni po...wiec doliczajac 6 dni do 26.02 tak wlasnie wychodzi...
Ale tworze hahahahahahahahaha

Koncia, jesli sie wda w mame, to kulturalnie sie spozni te kilka dni ;)

Ale łaskawe dzis jestescie dla tych ktore to potem czytac beda:p Produkcja wstrzymana:p

Ja dzis wysprzatalam cala chalupke, obiadzik skromny bo pierogi z paczki, ale za to narobilam chlopakom na wieczor jedzonka...
Salatke grecka, koreczki, kurczaka w takiej fajnej panierce i zaraz zabiore sie za ciasto... Emkowi tak moj ostatni murzynek smakolwal, ze znow chce... a to dla mnie komplement, bo on na codzien w pracy zajmuje sie robieniem ciast, ciasteczek i tego typu rzeczy wiec za slodkim raczej nie ejst... a tu prosze:) Murzynek zonki mu smakuje:))

Harsh- to niezły dziennik pewnie juz masz heheh wiesz oni biorą to z pierwszego scane na podstawie pomiarów twierdza ze ciaza jest starsza lub młodsza mi z miesiaczki wychodzi ze termin mam na 9 maca a ze scanu z na 2 marca i pytałam sie poloznej który termin biora pod uwagę to powiedziała z ten z usg troszke bez sensu:sorry2::sorry2:

Masala- to dawaj troszke tych pyszności:tak::tak:

ze mną masakra najgorze lezałam 20 minut i było ok nic nie bolało a tylko wstałam to myslałam ze mi całe podwozie odpadnie z bólu aaaaaaaaaałłłłaaaaaaaaaaa to jest masakra znów cos czuje ze mi sie wszystko rozciaga itp........... a mały jeszcze jak dowali to juz amen !!!!!!!! swieczki w oczach:szok::szok:

Pinuś a może jednak sie rozkręci

Ja już upiekszona umalowana i czekam za gośćmi kurczaczek już opanierowany zaraz go włacze co by koło19był do schrupania czuje sie jak przed jakomś imprezom typu wesele tak dawno nigdzie w gościach nie byłam że chyba z leksza przesadzam z tymi przygotowaniami haha

no i licytuje pieluchy wielorazowe takie słodziaki mam nadzieje że je wygram

Patik eeeeee tam dobra żonka, ja po prostu dostałam wczoraj jakiegoś mega powera i go wykorzystałam ;-), bo po porodzie pewnie nie w głowie mi będzie pranie i prasowanie zaraz na dzień dobry .... :confused:

Harsh nie próbowałam nigdy jeszcze takiego wynalazku, ale już obczajam na necie :-D
ooooooooo zapowiada się ciekawie, a który konkretnie sprawdziłaś??? W końcu za niedługo dzień kobiet :-D, więc może ulżę mojemu eM w cierpieniu i podsunę pomysł na uszczęśliwienie mamusi ;-). Zwłaszcza, że dziś go dopieściłam imieninowo-urodzinowym łączonym prezentem, bo nie wiem co będzie do 5 marca :-D

Pinka spoko, może to ostatnia okazja na pączkowe obrzarstwo :-D - codziennie sobie tak mówię od jakichś dwóch tygodni :zawstydzona/y:
mój mały dziś spokojniejszy ale przez ostatnie dni dawał czadu od 8 wieczorem do 24 bez przerwy, taką lambadę odstawiał, że :szok::szok::szok:

Masala mmmmmmmmmmmmmmnnnniiiiiiam sałatka grecka ...... :-p

Pinka, wedlug mnie to obie daty umowne i i tak czekac musimy, i tak :) Z Olafem tez sie nie sprawdzilo, ale np z pomiarow jakie mi robi polozna, to dziecko odpowiada 40 tyg a nie 38...

Mamii,ja uzywam missha m bb cream ($3.99, w srebnym opakowaniu) i shills (kupiony za calego £1.79 na ebay)...
Teraz czekam na skin79 super+ vip gold edition, a jak sie skonczy ten skin79 (czyli zamowie w trakcie uzywania-bo to z Singapuru i moze 'isc' nawet 2 tygodnie) to na pewno bede probowac BRTC, bo ma super recenzje...
Powiem Ci szczerze,ze jak uzywam tych 2 pierwszych (glownie misshy, bo shills mniej kryje i na lato bedzie lepszy) to tak mi sie skora poprawila, ze szok! A to moze 2 tygodnie... No i o wiele ladniej makijaz wyglada. jedyny mozliwy problem jaki mozesz miec to dobor koloru, bo ja mam bardzo jasna cere (zawsze najjasniejsze odcienie kupuje) i w ogole nie widac, ze mam jakiekolwiek mazidlo na skorze....

reklama
ja to nie wiem na serio jak wy mozecie jeszcze sprzatac PODZIWIAM WAS ZA TO ja to mam problem zeby krok zrobic a co dopiero schylac sie i sprzatac a o podnoszeniu sie z podlogi potem to juz nie wspomne... :shocked2: popralam troche ciuszkow od kolezanki z wczoraj jeszcze ciemne zostaly... a i jeszcze sie zapomnialam pochwalic ze mnie wczoraj jej kocur podrapal w palucha i jeszcze na zgieciu... a ja nie specjalnie lubie koty:no:
a ja robie racuszki... ciekawe czy wyjda bo nigdy nie robilam...hmmm

Do góry