reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcóweczki 2011

Ja tylko na moment, w jednej rece lyzka, druga pisze :)
Iza, u nas flanelke biala klada na tulow, i mozna dziecko normalnie na kolanach trzymac. Na zdjeciu wyglada to jak biale tlo
Scarletko, trzymam kciuki za Bartusia, zeby nie mial poszczepiennych skutkow uocznych

Wierka-ano musze sie zebrac do opisania porodu nim sama zapomne!!

Napisalam do naszej Bosonozki odpisala mi:"zyjemy,ale nie mam komputera, bo ulegl zalaniu. Mlekiem! Nie dalo rady naprawic, wszystko potracilam :( nowy komp powinien byc w piatek i wtedy z radoscia wroce na forum. Jesli sobie haslo przypomne! Bo mialam zapamietane w komputerze, pozdrow laski!"

Wiec Pozdraiwam was marcoweczki oficjalnie

Ostatnia edycja:
reklama
a ja już nie daje rady z moim synem!!!!!!!!!!!!! dostał jakiegoś wstrętu do mleka !!!! który trwa już 3 dzień na widok flaszki ryk niesamowity kopanie pręzenie i odruch wymiotny......... juz ni wiem co mam robic zeby zjadł:angry::angry::angry::angry: kleik i marchewkęmoge mu dac raz dziennie więc juz zjadł 40 ml kleiku i 1/4 słoiczka marchew+ ziemniak......... i to całe jego jedzenie od rana:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a widzę ze jest głodny bo smoka siorbie:baffled::baffled:
tak mną nosi że mam chotę wynieść go na górę zamknąć drzwi od pokoju i niech wyje tak długo aż sam zaśnie!!!!!!!!

dzis mąż kupi nowe butelki i inne mleko zobaczymy czy to pomoze..........

Scarlet u was dalej tak samo z piciem mleka????

Jamie śpi już dobre 2 godz z jedzeniem w międzyczasie.Jak ja niecierpie go wyciągać z łóżeczka kiedy tak smacznie śpi,ale muszę jechać po Sammiego

pinka
to współczuję,ja tak miałam wczoraj wieczorem Jamie wył i wył i wiesz co pomogło jak się wody napił :tak:wypił mi ze 100 i okazało się ze miał po prostu zatwardzenie.Przyrzekłam sobie ze będę go poić woda od dzisiaj regularnie.
bosa czekamy na komputer i ciebie :-)
tulip cześć;-)

Wpadam tylko pochwalić się naszą laurką, ojj było ciężko, farbka nawet na czole, a kiedy domyję te malusie paznokietki u stópki to nie mam pojęcia hahaha Rączce już tego nie fundowałam, tylko odrysowałam, co graniczyło prawie z cudem przy tych mega ruchliwych kończynkach ;) Wklejam i spadam, bo za długo się bawiłam w klejenie tego i Jasiek już marudzi, że mama się nim nie zajmuje :/

Pierwsz strona i środek :D

Zobacz załącznik 365683 Zobacz załącznik 365682

Dzwoniła do mnie dziś znajoma ze szpitala, jej synek jest starszy od mojego o 1,5 godz :biggrin2: i chwaliła się, że kilka dni temu wyszły mu 2 dolne jedyneczki:szok: Paweł zachowuje się tak jak Michał 2 tygodnie temu, miejmy nadzieję, że niebawem przebiją mu się te ząbki i będzie trochę spokoju do momentu, aż zaczną wychodzić kolejne:baffled:
Malina
- laurka - cudeńko:-):tak::-)
Ruda - pocieszę Cię tym, że u nas ulewania praktycznie ustąpiły ok 2 tygodnie temu, musisz uzbroić się w cierpliwość, też przez to przechodziłam:tak:
Pinka - wyczyny Eryka przy butli takie same jak mojego Pawcia przy cycu:-( Possie 2-3 minuty i zaczyna się walka z cycem, dziąsłami, mostki i inne wygibasy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ja już nie wytrzymuje:wściekła/y:,co Jamie dobrze zje i pośpi to po obudzeniu męczą go takie wzdęcia ze nie wiem już jak mu pomóc,do tego kupka jakas taka slaba od 2-óch dni
właśnie jedziemy po zakupy spożywcze i kupimy przy okazji inne mleko,może bedzie lzejsze na jego brzuszek

tak nawiasem mówiąc pinka na jakie Ty zmieniasz?My z cow&gate przejdziemy na aptamil
malinaa cudna laurka,nie musisz pisać jaka była reakcja m-ka:-)

reklama
Malinko kartka cudowna;-) zdolna mamuska jesteś...
Magdzior- to mam nadzieję że i niedługo naszym skarbeczką zębiska wyjdą i będzie chwila oddechu.........
Wierka- ja mam teraz polskie mleko Bebiko bo tych angielskich to wogóle pić nie chce

teraz na pół spiąco wypił 120ml i ledwo co skonczył to mscił sie nad pięściami tak ze znów sie popłakał nasmarowałam dziąsełka i teraz spi:tak: biedactwo moje kochane....

Do góry