reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcóweczki 2011

Futrzak nawiązałam do twojego posta tu zeby tamtego nie zaśmiecać...

tak niestety jest.....

u nas tez jak wiki jeszcze siku nie robiła przez T( bo sie wystraszyła) to potem dogadywala nam a Ł mojej kolezanki juz dawno siku na nocnik robi na co ja że Wiki też robiła ale jak ją skutecznie to tego zniechęciłaś to si nie dziw że nie chce:no:

w NIEDZIELĘ byliśm na tym pokazie samolotów więc nie gadaliśmy z T ale za to dzwoni wczoraj wieczorem i mówi ze była na imprezce rodzinnej no i Lenka już sie zabiera za raczkowanie a ma prawie( 7 miesięcy )a Eric od tygodnia podciąga pupcie z nożkami dopiero i próbuje pełzac do przodu ciężko mu to idzie bo troszkę waży ale daje radę ,na raczkwanie ma jeszcze duzo czasu, że lenka to i sramto no to ja zaczełam co Eric potrafi raz za razem wymieniac zeby jej do słowa nie dopósćić i chyba zakumała o co chodzi bo porównywanie się skończyło;-)

kolejna sprawa która mnie rozwaliła mam tu wielu znajomych i to zazwyczaj takich którzy lubią papugować no i przychodzi wczoraj laska do sklepu M i mówi jak pojedziemy do Polski to muszę kupić Fabiankowi tak strój polski bo strasznie ma sie poodoba Fabian ma Rok czasu a gdzie ten strój widziała ???? Zgadnijcie;-) mąż mówi ze my mamy taki dla malego a ona no wiem wiem na nk widziałam....:cool:

reklama
Dzień dobry :-)
Gabrysia zalicza pierwszą drzemkę, ja na razie popijam kawę. Zaraz trzeba oporządzić mieszkanie a potem dluuuuuuuuuuuuugi spacer :-) Za oknem po prostu pięknie! Chyba przejdę się do Rossmana, zrealizować kupon na pastę - dzięki Marta!

Magdzior, a mogłabyś opisać ćwiczenia jakie wam zalecono? Ja mam termin w poradni rehabilitacyjnej na 1 sierpnia, to mogłabym ją wcześniej sama pomęczyć ;-) Bo u nas, z tego co widzę, tez problem jest z rączkami. Wygląda na to, że Gaba nie może skumać, ze one są do czegoś potrzebne.. :sorry2: Na brzuchu leży, ale w ogóle się nie podpiera tylko robi pozę jak w finałowej scenie "Dirty Dancing" :-D

Dzięki Martuś. Nawet nie wiedziałam że jest taka stronka;)

Futro ja to nie mam pojęcia dlaczego się załapałam i co trzeba było zrobić. Na pewno to nie ze streetcomu...

Pinka bo ludzie to nie mają własnego zdania ani wyobrażni żeby na coś wpaść i tak małpują po innych. Było jej odwalić " A Eryczkowi już się strój Polski znudził teraz mu kupię indiański". Na pewno by latała i szukała tego idiańskiego odrazu po wyjściu od Ciebie żebyś pierwsza go nie miała hehe

Pinka dlaczego ta Anglia jest tak daleko? Takie fajne te Twoje foty że zaraz bym Ci zleciła jakąś sesyjkę:)

Kika wejdź na Volchery, próbki itd. i tam jest dużo podstron gdzie można coś zdobyć albo wziąść udział w jakimś konkursie czy kampanii. Oilatum już zakończyło wybieranie, teraz tylko roześlą paczki i zacznie się testowanie. Ale może coś innego wypatrzysz:)

Magdzior widziałam tą matę na żywo. Bardzo fajna jest. Przedewszystkim duża więc dziecko ma duże pole do popisu;) ja mam niestety tylko taką małą i małej zabawa kończy się wrzaskiem po wpadnięciu na pałąk.

Ostatnia edycja:
hejka wpadam się tylko przywitać, wczoraj w nocy wrócilismy z wycieczki do londynu i legolandu, było super, tylko troszkę męcząco, nikt mi nie mówił, że zabawa cały dzień jest taka męcząca :-D Tak więc muszę wszystko teraz ogarnąć, rozpakować walizkę, wyprać, obiad ugotować i ogólnie posprzątać ufff chyba dnia mi nie starczy :szok:
Niesety nie jestem w stanie nadrobić ostatnich 3 dni :no:

miłego dnia

Ewi- no nie wiem czemu tak daleko hehe ale zawsze możesz do mnie wpaść na kilka dni;-)

ja juz mam 2 sesyki umówione na wrzesień jedna ciążowa( czekam az lasce brzuch urosnie) a druga rodzinna tylko muszą z polski wrócić

Agnes- oj męcząca mecząca ja po takich wypadach spie jak dziecko ze nawet nie słyszę jak mały się wierci do papu:szok:

a co najlepsze taka MAGDA ma dziecko tu z kurdyjczykiem;-/ i jej córka w sierpniu roczek ma była tydzien temu w sklepie u M i pta sie jak tam ja i mały a Adaś mówi ze ok tylko młodemu zęby idą i marudzi,na co ona ze u niej Olivia nie ma jeszcze zadnego.....wczoraj przechodzi koło sklepu mąz na papierosie był i krzyczy z daleka ząb jej idzie ha ha ha

Ostatnia edycja:
Za nami noc-masakra :/ Włączamy z eMkiem sobie film, a Jasiek o 22ej zgłodniał :/ Na szczęscie szybko zasnął pod cyckiem.. Potem pobudka o 1ej, a po 2ej stwierdził, że ma ochotę się bawić stópkami i do 4:30 nie spał, potem zjadł i pobudka o 7ej, padam na ryj! Dobrze, że braciszek przyjechał i bardzo mi pomaga :) Nie mam siły więcej pisać..

Biedna Malinka... Wyślij małego z bratem na spacer a sama wskakuj do łóżka!

Dzięki Pinka;) już się pakuję i lecę hehe;) mojej koleżanki córka za miesiac konczy rok i też ma tylko dwa zęby.

Ostatnia edycja:
Mam pytanie do mam dzieci które ciągną smoczaka.
Jakich smoczki macie dla dzieci po skończeniu przez nie 3 miesiący? Jakie polecacie?

Malinka - Ewi dobrze gada! Ja z kolei ostatnio cierpię na niemożność zaśnięcia do 1-2 w nocy...a potem tak płytko śpię że każde chrapnięcie eMka i każde stęknięcie Piotrusia mnie wybudza... od dwóch dni jestem jak ZOMBIE ...a w ciągu dnia jakoś nie mogę zasnąć...

Pinka - nienawidzę takiej zawiści u ludzi:-( nie rozumiem ... a to ci którzy wystawili zdjęcie na konkurs lennylamb?:-) ja przyznam że czasem wkurzam się na los że bycie uczciwym nie popłaca... bo cwaniaczkom / kłamczuchom / złodziejom mam wrażenie że w życiu jest prościej...

Mam pytanie do mam dzieci które ciągną smoczaka.
Jakich smoczki macie dla dzieci po skończeniu przez nie 3 miesiący? Jakie polecacie?

my mamy ciągle tego samego od urodzenia NUKa...ale one są chyba do 6mca...

reklama
Miki ja też mam nuka do 6mc więc na innych się nie znam.

Futro to fakt że bycie uczciwym często nie popłaca ale żyje się w zgodzie z własnym sumieniem;) kombinatorom zawsze łatwiej bo tu cos zakombinuje, tam coś ukradnie i ma a uczciwy pracuje, pracuje i ledwo ciągnie od pierwszego do pierwszego. Ale niedługo ma wejść ta ustawa z minimalną pensją coś ok 1500zł ale wtedy to będzie bogactwo w Polsce haha

Do góry