reklama
K
koncia
Gość
Właśnie usypiałam młodego na leżaczku, a on czkawki dostał
to teraz sobie poczekam 
fifi, trzymam kciuki za pogodę &&&&&&&&
Pinka, a co tam do tych żeberek serwujesz? Pieczesz je? Ja ostatnio ciągle robię żeberka w weekend, bo są u nas tanie i tylko chop do piekarnika z frytkami, a smaczne, że palce lizać
to teraz sobie poczekam 
fifi, trzymam kciuki za pogodę &&&&&&&&
Pinka, a co tam do tych żeberek serwujesz? Pieczesz je? Ja ostatnio ciągle robię żeberka w weekend, bo są u nas tanie i tylko chop do piekarnika z frytkami, a smaczne, że palce lizać

magdzior1985
Fanka BB :)
U nas dziś karmienie było o 1, bo mamusia wcześnie zasnęła i nie nakarmiła dziecka przed północą, więc dziecko samo się upomniało
Potem pobudka o 6, i przytuleni do siebie pospaliśmy do 8
Taka przylepa się zrobiła z Pawełka, że szok
Wystarczy mu zniknąć z oczy na moment i już ryk, to samo z tym porannym dosypianiem
Dziś zważyłam i zmierzyłam tę moją chudzinkę kochaną, waży 7200g i ma 71cm
Obiadki z mięskiem i owoce z kaszą manną mu służą;-)
Scarletka - pięknie rośnie Bartuś
Spring - kolejna cudowna nocka za Tobą:-) koniecznie pochwal się fryzurką
Koncia - buziaczki dla Maksia:-)
Malina - udanej wycieczki:-)
Potem pobudka o 6, i przytuleni do siebie pospaliśmy do 8
Taka przylepa się zrobiła z Pawełka, że szok
Wystarczy mu zniknąć z oczy na moment i już ryk, to samo z tym porannym dosypianiem
Dziś zważyłam i zmierzyłam tę moją chudzinkę kochaną, waży 7200g i ma 71cm
Obiadki z mięskiem i owoce z kaszą manną mu służą;-)Scarletka - pięknie rośnie Bartuś

Spring - kolejna cudowna nocka za Tobą:-) koniecznie pochwal się fryzurką

Koncia - buziaczki dla Maksia:-)
Malina - udanej wycieczki:-)
koncia- ja wrzucam do pierarnika z ty pomysłem na zeberka do tego surówka/mizeria zależy kto co chce i ziemniaczki....
fifi- udanego urlopu

magdzior pięknie Pawcio spał...... mój tez się tak tuli od jakiegoś czasu;-)
a wogóle to zrobił sie taka grzebielucha wystarczy ze otworzę szafę i może grzebać i wywalać z niej z 40min.... albo gniesć i rozdzierac kartki lubi

fifi- udanego urlopu

magdzior pięknie Pawcio spał...... mój tez się tak tuli od jakiegoś czasu;-)
a wogóle to zrobił sie taka grzebielucha wystarczy ze otworzę szafę i może grzebać i wywalać z niej z 40min.... albo gniesć i rozdzierac kartki lubi

vecia usg wyszło dobrze. Już się ilosć płynu zaczęła zmniejszać. Zresztą podejrzewałam, że tak będzie, bo coraz rzadziej pojawia sie objaw zachodzącego słońca))))
super
Czesc:-)
Małgoska spi a ja wpadam na moment do Was,choc tez powinnam pospac bo miałam pobudke o 4 i do 5.30 było piszczenie i gadanie zamiast spania,w koncu jak niunia zasneła to pospała do 8.
Malina byłas w Sopocie i mnie nie odwiedziłas:-( Widze ze moj ziec tez daje w kosc pobudkami,beda razem z Goska nocnymi markami;-)
Ewi no mam ogrodek,nie pamietasz jak pisałam ze zapraszam pod namiot? a Ty sie smiałas ze mam taki mały ogrodek to gdzie ja Was zmieszcze
Scarlet Bartus rosnie jak na drozdzach:-)
Koncia buziaki dla Maksa z okazji 5m-ca:-)
Fifrus super ze usg w porzadku,a co to jest ten objaw zachodzacego słonca?miłego urlopowania:-)
Magdzior ale Pawełek jest długi
no to lece na spacer bo cos słonce ucieka,miłego dnia laseczki:-)
Małgoska spi a ja wpadam na moment do Was,choc tez powinnam pospac bo miałam pobudke o 4 i do 5.30 było piszczenie i gadanie zamiast spania,w koncu jak niunia zasneła to pospała do 8.
Malina byłas w Sopocie i mnie nie odwiedziłas:-( Widze ze moj ziec tez daje w kosc pobudkami,beda razem z Goska nocnymi markami;-)
Ewi no mam ogrodek,nie pamietasz jak pisałam ze zapraszam pod namiot? a Ty sie smiałas ze mam taki mały ogrodek to gdzie ja Was zmieszcze

Scarlet Bartus rosnie jak na drozdzach:-)
Koncia buziaki dla Maksa z okazji 5m-ca:-)
Fifrus super ze usg w porzadku,a co to jest ten objaw zachodzacego słonca?miłego urlopowania:-)
Magdzior ale Pawełek jest długi

no to lece na spacer bo cos słonce ucieka,miłego dnia laseczki:-)
reklama