reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Właśnie usypiałam młodego na leżaczku, a on czkawki dostał :rofl2: to teraz sobie poczekam :sorry:

fifi, trzymam kciuki za pogodę &&&&&&&&

Pinka, a co tam do tych żeberek serwujesz? Pieczesz je? Ja ostatnio ciągle robię żeberka w weekend, bo są u nas tanie i tylko chop do piekarnika z frytkami, a smaczne, że palce lizać :-D

U nas dziś karmienie było o 1, bo mamusia wcześnie zasnęła i nie nakarmiła dziecka przed północą, więc dziecko samo się upomniało:tak: Potem pobudka o 6, i przytuleni do siebie pospaliśmy do 8:szok: Taka przylepa się zrobiła z Pawełka, że szok:szok: Wystarczy mu zniknąć z oczy na moment i już ryk, to samo z tym porannym dosypianiem:tak: Dziś zważyłam i zmierzyłam tę moją chudzinkę kochaną, waży 7200g i ma 71cm:tak: Obiadki z mięskiem i owoce z kaszą manną mu służą;-)
Scarletka - pięknie rośnie Bartuś:tak:
Spring - kolejna cudowna nocka za Tobą:-) koniecznie pochwal się fryzurką:tak:
Koncia - buziaczki dla Maksia:-)
Malina - udanej wycieczki:-)

koncia- ja wrzucam do pierarnika z ty pomysłem na zeberka do tego surówka/mizeria zależy kto co chce i ziemniaczki....
fifi- udanego urlopu:tak::tak:
magdzior pięknie Pawcio spał...... mój tez się tak tuli od jakiegoś czasu;-)

a wogóle to zrobił sie taka grzebielucha wystarczy ze otworzę szafę i może grzebać i wywalać z niej z 40min.... albo gniesć i rozdzierac kartki lubi:happy::eek:

Vecia usg wyszło dobrze. Już się ilosć płynu zaczęła zmniejszać. Zresztą podejrzewałam, że tak będzie, bo coraz rzadziej pojawia sie objaw zachodzącego słońca :)))))

Czesc:-)
Małgoska spi a ja wpadam na moment do Was,choc tez powinnam pospac bo miałam pobudke o 4 i do 5.30 było piszczenie i gadanie zamiast spania,w koncu jak niunia zasneła to pospała do 8.
Malina byłas w Sopocie i mnie nie odwiedziłas:-( Widze ze moj ziec tez daje w kosc pobudkami,beda razem z Goska nocnymi markami;-)
Ewi no mam ogrodek,nie pamietasz jak pisałam ze zapraszam pod namiot? a Ty sie smiałas ze mam taki mały ogrodek to gdzie ja Was zmieszcze:-D
Scarlet Bartus rosnie jak na drozdzach:-)
Koncia buziaki dla Maksa z okazji 5m-ca:-)
Fifrus super ze usg w porzadku,a co to jest ten objaw zachodzacego słonca?miłego urlopowania:-)
Magdzior ale Pawełek jest długi:szok:

no to lece na spacer bo cos słonce ucieka,miłego dnia laseczki:-)

Witam!Ja też jestem mamusią marcową 2011, jestem już nowa szkoda że tak późno odkryłam to forum , nie wiem czy mogę do was jeszcze dołączy :sorry:.

reklama
Do góry