reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Spring dzielna kobietka z Ciebie. Wyobraź sobie że ja od wielu lat nie prasuje wcale;) jak cos jest do uprasowania to leży nowe w szafie. Tylko czasami mąż się zlituje i mi coś uprasuje bo ja tego poprostu nie znoszę! Kolor na pewno się uda! Czekamy na foto!

reklama
Kapie mi z nosa jak z niezakręconego kranu!!!!!!!!!! Dziewczynki marudzą- Ewi miała okazje usłyszec w tel chorowitka małego. Liwka spała dzisiaj zaledwie godzine bo budzi sie z płaczem!!!! Teraz połozyłam je obie w łózeczkach i Liwka buczy i sie kłoci- chce spac a jak sie ja lula to sie i tak budzi wiec czekam az sama padnie. Za to Amelka obsypana zabawkami tez strzela focha....mi głowa pęka i nic dodac nic ujac- po prostu mnie zastrzelcie!!!!!!!!!

milutku zdrowka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ewi ja tez nie znosze prasowac i tez luboie tanczyc bo chyba wczoraj wspominalas o tym tak??
spring ja bylam wczoraj u fryzjera jestem zadowolona z kolorku i pewnie TY tez bedziez:)

Witam popoludniowo...

U nas nocka nie tak zla jak ostatnio...pobudki co jakies 2.5 h czyli przy ostatnich co 40 minut jest postep... Zastanawiam sie co ma wplyw na spanie Melusi i nie mam pojecia... Wiem tylko, ze kazde najedscie wieczory powoduje we mnie strach...
W ogole Mloda dostala w nocy mm i dzis juz zrobila 5 kup... w tym ostatnia to sam sluz... ciekawe czy to wina mm czy moze biszkopta? Od dwoch dni zjadamy po biszkopcie, w ramach wprowadzania glutenu... moze ten biszkopt to za duzo... a moze to nietolerancja glutenu... oby nie!! Bo jak jeszcze kolejny powod do zmartwien mi dojdzie to sie chyba zastrzele!!
Ide dokonczyc barszcz ukrainski poki Mloda spi... zaraz emek wroci to sobie poje i moze wezmie Mloda na spacer wtedy bede mogla troszke sie pouczyc...

malinka widze, ze Ty tez po ciazy to z waga coraz nizsza stoisz:) Tylko Ty chyba zalamana:) Ja wrecz przeciwnie, na wadze 47 kg, tyle to ja wazylam w 8 klasie podstawowki:)
A Fojutowo faktycznie sliczne... mam tam sporo zdjec... to tam pierwszy raz poznalam slowo akwedukt:p

scarletka a Bartus to chlop jak dab:))

konciA gratulacje i buziaki dla Maksa

spring... jak Ty to robisz, ze dzieciatko Ci tak ladnie sypia... nawet nie wiesz jak Ci zazdroszcze

Pinka jak czytam co Ty codziennie robisz to jestem godna podziwu!! Kiedy Ty na to wszystko masz czas... chyba na jakis kurs do Ciebie przyjade:pP

Fifronka
..udanych wakacji.jak my bylismy nad morzem to niby tez prognozy byly do d... a pogoda boska!! Tego i Tobie zycze

Milus zdrowka dla Ciebie i Malej! No i zyczenia z okazji rocznicy slubu!!

Udało sie mi uspac Liwke przy butli. Mierzyłam czy nie ma goraczki i wyszło 36,1 a mi 36 równe ha ha dwie słabizny i tyle. Pozniej sprawdze Melci jak da sie złapac- narazie czołga sie po kołdrze za zabawkami i puki nie marudzi to nie bede jej przeszkadzac!!

Ostatnia edycja:
Julia to pochwal sie szybko nową fryzurką!!! Tak ja wspominałam o tańcu. Dzisiaj po 6 rano odstawiłam z mężem taniec haha, mała się śmiała tak jej się spodobało! Często nam tak odwala i tańczymy;) ale porę to mamy niezłą co?:)

Miluś zdrówka dla was ja też zasmarkana;-( a swoją droga widzę ze miesiąc sierpienobfity w slubu był ha ha
Masala- oj dziś duzo nie zrobiłam bo ledwo dycham:-D:-D a podlogi myję od 3 dni i umyć nie mogę:no: ale do siebie zapraszam tylko że nie na kurs a na kawkę:-p
Spring czekamy czekamy.....

Ewi ty to nawiedzona jestes ha a ha

Jeny do wieczora tak daleko a ja śnieta na maxa dzieciaki piszczą krzyczą a mnie głowa pęka:eek::baffled:

Pinka oj tam od razu nawiedzona;) taki poranny trening haha dzisiaj było do piosenki Jenifer Lopez;) mąż wstaje do pracy o 6:15 a jako że mała o 6 to już zazwyczaj nie śpi i wtedy jest środek dnia i najleszy czas na zabawę to idziemy wszyscy do kuchni. Ja z mężem pijemy kawkę i jemy śniadanko potem taniec haha i mąż do pracy a my dalej spać ok 7:30;)

reklama
Julia to pochwal sie szybko nową fryzurką!!! Tak ja wspominałam o tańcu. Dzisiaj po 6 rano odstawiłam z mężem taniec haha, mała się śmiała tak jej się spodobało! Często nam tak odwala i tańczymy;) ale porę to mamy niezłą co?:)

ja tylko baleyage robilam jutro porobie fotki to wstawie jakas:)
a TY gdzies tanczysz czy tak poprostu lubisz ??bo taniec to jest moja pasja dlatego pytam o i spiew takze ;p

Do góry