Witam popoludniowo...
U nas nocka nie tak zla jak ostatnio...pobudki co jakies 2.5 h czyli przy ostatnich co 40 minut jest postep... Zastanawiam sie co ma wplyw na spanie Melusi i nie mam pojecia... Wiem tylko, ze kazde najedscie wieczory powoduje we mnie strach...
W ogole Mloda dostala w nocy mm i dzis juz zrobila 5 kup... w tym ostatnia to sam sluz... ciekawe czy to wina mm czy moze biszkopta? Od dwoch dni zjadamy po biszkopcie, w ramach wprowadzania glutenu... moze ten biszkopt to za duzo... a moze to nietolerancja glutenu... oby nie!! Bo jak jeszcze kolejny powod do zmartwien mi dojdzie to sie chyba zastrzele!!
Ide dokonczyc barszcz ukrainski poki Mloda spi... zaraz emek wroci to sobie poje i moze wezmie Mloda na spacer wtedy bede mogla troszke sie pouczyc...
malinka widze, ze Ty tez po ciazy to z waga coraz nizsza stoisz

Tylko Ty chyba zalamana

Ja wrecz przeciwnie, na wadze 47 kg, tyle to ja wazylam w 8 klasie podstawowki

A Fojutowo faktycznie sliczne... mam tam sporo zdjec... to tam pierwszy raz poznalam slowo akwedukt
scarletka a Bartus to chlop jak dab

)
konciA gratulacje i buziaki dla Maksa
spring... jak Ty to robisz, ze dzieciatko Ci tak ladnie sypia... nawet nie wiesz jak Ci zazdroszcze
Pinka jak czytam co Ty codziennie robisz to jestem godna podziwu!! Kiedy Ty na to wszystko masz czas... chyba na jakis kurs do Ciebie przyjade

P
Fifronka..udanych wakacji.jak my bylismy nad morzem to niby tez prognozy byly do d... a pogoda boska!! Tego i Tobie zycze
Milus zdrowka dla Ciebie i Malej! No i zyczenia z okazji rocznicy slubu!!