reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Ostatnia edycja:
reklama
Hej. Litości nie macie z produkcją postów.
My juz zaliczyliśmy wizytę u teściów - dobrze że 2 kombajny się popsuły to nie mieliśmy co robić:-p:-p - Juli tam został, Olek u kolegi na nocce a my sami :-p:-pz Pablem.
Mili kolejnych pięknych rocznic;-):tak:.
Pablo podłapał za dziewczynkami leżenie na brzuszku i istnienie zabawek, więc idąc za ciosem udało mi sie upolować na allegro żyrafkę Lamaze i krówke Chicco:tak::-).

Apistela- moje na szczescie w nocy nie potrzebuja smoków- jak juz wypluja to spia dalej. Ale mysle ze to efekt karmienia butelka.

Scarletka- masz racje z ta cisza- u nas jest tak samo...mówie o cisza wiec szybko lece obadać sprawe a dziecko całe happy lezy na dywanie gdzies tam w pokoju ha ha zaraz bede musiała drzwi im w pokoju zamykac bo beda sie czołgać na schody:) ha ha:-D:-D p.s. co Ci kochana upolowac?? bo po moim ogrodzie chodza kuropatwy a i zająca uraczysz:) żarcik ha ha

Marta- super ze Pawcio tak sie nauczył- otwiera to przed nim cudowny świat zabawek i nauki łapania ich i szukania:) jak zauważyłaś świetna zabawa:-)

Ostatnia edycja:
Scarletka- masz racje z ta cisza- u nas jest tak samo...mówie o cisza wiec szybko lece obadać sprawe a dziecko całe happy lezy na dywanie gdzies tam w pokoju ha ha zaraz bede musiała drzwi im w pokoju zamykac bo beda sie czołgać na schody:) ha ha:-D:-D p.s. co Ci kochana upolowac?? bo po moim ogrodzie chodza kuropatwy a i zająca uraczysz:) żarcik ha ha

ojjjj em byłby takim zającem czy kuropatwą zachwycony!:-D

wpadam na sekunde i widze że same dylematy i choróbska oj niedobrze

Milusia Ty to jednak dzielna górolka jesteś 2 dzieci chora Ty zakatarzona i jeszcze masz czas na bb?

No i 100 kolejnych pięknych rocznic w zdrowiu miłości i szacunku:)

Pinia aspirynka 2* gorące mleko z miodem na to i rano obudzisz sie jak nowo narodzona

Marta a widzisz zababwki go zaczeły interesowąc moja woli kopystki i miski a dzisiaj wyczaiła że można pełzać DO TYŁU!!!

Spring coś tam idzie dojrzec ale nie za wiele

a u nas młoda wysypana masakrycznie najpier były chrostki jakby ja kto makiem obsypał a teraz są wielkie place chrost ciekawe kiedy to zejdzie

reklama
hej hej

U nas dla odmiany młody szaleje w nocy,kiedy M się nim zajmuje :-p no tyle, że przez to wszystko mu się przestawia z drzemkami i jedzeniem... Ale jak zawsze, od poniedziałku go naprostuję ;-)
M zrobił na śniadanko jajecznicę z pomidorami hihi
Miałam mieć dziś jazdy, ale facetowi popsuł się samochód i właśnie mi napisał :baffled: Jedziemy do teściów na obiadek, a raczej do teścia,może jakiś spacerek po osiedlu zaliczymy, bo pogoda na razie ładna.

Mili, masz rację, tatuś w domu to atrakcja dnia :-D A u nas normalnie wypisują receptę na 8 puszek, czyli za jednym zamachem miesięczny przydział :sorry:

Pinka, to Eryk już sam się podrywa do siadu z leżenia? Puki mój nie umie poderwać się z leżenia, to z nim walczę, żeby nie siedział. Czasem się go tylko weźmie na kolana, a tak to musi leżeć :rofl2:

Do góry