patik80
Fanka BB :)
hej
jak tam ciepłe dni Wam mijają? ja dziś się byczę bo mam wolne. Też zmagamy się z przeziębieniem Zosi i Hani - zasmarkane są od kilku dni ale łobuzują jak zwykle więc nie jest z nimi źle...teraz Zosieńka drzemie, za chwilę obiadek i zmykamy na dworek
marlena zdrowka dla chłopaków:-) współczuję sytuacji z emkiem
jak tam? zdecydowałaś w końcu coś konkretnego? zapomniałam wczesniej pogratulować pracy
)) zadowolona jesteś?
buziaki dla Was!
jak tam ciepłe dni Wam mijają? ja dziś się byczę bo mam wolne. Też zmagamy się z przeziębieniem Zosi i Hani - zasmarkane są od kilku dni ale łobuzują jak zwykle więc nie jest z nimi źle...teraz Zosieńka drzemie, za chwilę obiadek i zmykamy na dworek

marlena zdrowka dla chłopaków:-) współczuję sytuacji z emkiem
buziaki dla Was!
Mam nadzieje ze Jamie pozwoli mi tu jeszcze nie raz zaglądnąć.Narazie śpi a ja mam 5min dla siebie.Pogoda dziś w Londynie o dziwo piękna wiec jak tylko malutki wstanie zje obiadek i wybywamy na plac zabaw.Powiem Wam,ze jego ulubionym zajęciem w parku jest prowadzenie wózka 
albo zeby go tak męczą albo coś w powietrzu.Pierwszy dien lata,a u nas pada co chwile.Kurcze ostatnie takie porządne lato to chyba ze 4lata temu tu było