madiu
Fanka BB :)
kajtusza to trzymamy kciuki za lepsze samopoczucie i zdrówka dla Wszystkich
Pinka dobrze ze nic Ci się nie stało
a my sobie pogadaliśmy i przyznał mi rację zobaczymy tylko czy jakieś wnioski z tego wysunie, ehhhh kochany ten mój męzulek tylko czasem chce za dobrze dla naszyego synka i rozpieszcza go ze ho ho i jeszcze troszkę no i pozwala mu rządzić a ja twardo trzymam zakazy a jak sie upiera i płacze to biorę na ręce przytulam i czekam aż przejdzie a emek wymięka....
a dziewczyny z emocjami to racja gdzies czytałam że właśnie w tym wieku dzieci zaczynają mieć sny których często nie potrafią odróżnić od rzeczywistości a ponadto zasypiając wieczorami czują jakby coś je omijało co dzieje się w dzień i dlatego nie chcą zasnąć... więc zostaje nam przeczekać to....
ps. oprócz tamtego głosowania porosiłabym jeszcze o głosiki tutaj Płatki BoboVita - Każde śniadanie to przygoda! z góry bardzo serdecznie wszystkim dziękuje.... eh chciałabym żeby choś raz nam się coś wygrało ale jak patrzę ile inni mają głosów to marnie to widzę ale nic próbujemy a może się uda
Pinka dobrze ze nic Ci się nie stało
a my sobie pogadaliśmy i przyznał mi rację zobaczymy tylko czy jakieś wnioski z tego wysunie, ehhhh kochany ten mój męzulek tylko czasem chce za dobrze dla naszyego synka i rozpieszcza go ze ho ho i jeszcze troszkę no i pozwala mu rządzić a ja twardo trzymam zakazy a jak sie upiera i płacze to biorę na ręce przytulam i czekam aż przejdzie a emek wymięka....
a dziewczyny z emocjami to racja gdzies czytałam że właśnie w tym wieku dzieci zaczynają mieć sny których często nie potrafią odróżnić od rzeczywistości a ponadto zasypiając wieczorami czują jakby coś je omijało co dzieje się w dzień i dlatego nie chcą zasnąć... więc zostaje nam przeczekać to....
ps. oprócz tamtego głosowania porosiłabym jeszcze o głosiki tutaj Płatki BoboVita - Każde śniadanie to przygoda! z góry bardzo serdecznie wszystkim dziękuje.... eh chciałabym żeby choś raz nam się coś wygrało ale jak patrzę ile inni mają głosów to marnie to widzę ale nic próbujemy a może się uda
Wczoraj było trochę lepiej-pokwękała trochę i zasnęła. No i oczywiście obudziła się o 22.00 -rześka i wyspana,gotowa do zabawy
Ponownie zasnęła chyba dopiero o 00.00. 
Ja mu na to,że nie nie,ale chętnie bym pojechała kiedyś w tamte strony
No myślałam,że zjadę ze śmiechu
Jakie ciekawe sytuacje mogą spotkać człowieka podczas nudnych zakupów w sklepie...:-)
Koniecznie zrób prześwietlenie,może to rzeczywiście jakiś stan zapalny po przebytym zapaleniu oskrzeli. Na pewno wszystko będzie OK
A gdzie Ty się tak łapiesz na te wszystkie promocje i testowanie?:-)
Wczoraj i przedwczoraj sie nalatalam takze chyba dzis sobie te okna odpuszcze.
a to juz mnie do bialej goraczki doprowadza.
w związku z czym ciągle jestem do tyłu z obowiązkami - oczywiście moje dziewczyny mi w tym nie pomagają - jak już trochę ogarnę to pod wieczór znowu wygląda tak jakbym od tygodnia palcem nie ruszyła - momentami nie mam już na nic siły:-( dobrze że dzisiaj już obiad mam gotowy - bo nawet siedzenie w kuchni mnie nie cieszy - nagotowałam w środę garnek bigosu dla nas i a dla dziewczynek krupniku więc tylko się podgrzeje...