ionka
Fanka BB :)
hej mamusie 
MONI27- nie stresuj się!! idź do innego lekarza!
na pocieszenie powiem, że jedna moja znajoma zaraz w połowie ciąży dowiedziała się, że dziecko ma zepół Downa. wyobraź sobie, jak to przeżywała :-( i po porodzie okazało się, że dzidziuś zdrowy, wszystko jest ok!
także w tej sytuacji nie polegaj na zdaniu jednego lekarza!
skąd to znam? :-)
polecam Leszka Talko "Pomocy, jestem tatą"

MONI27- nie stresuj się!! idź do innego lekarza!
na pocieszenie powiem, że jedna moja znajoma zaraz w połowie ciąży dowiedziała się, że dziecko ma zepół Downa. wyobraź sobie, jak to przeżywała :-( i po porodzie okazało się, że dzidziuś zdrowy, wszystko jest ok!
także w tej sytuacji nie polegaj na zdaniu jednego lekarza! Witam ponownie.
Właśnie wróciłam ze sklepu. Wiecie tak się zastanawiam jak ja to robię idę do sklepu po dwie góra trzy rzeczy, a wracam cała obładowana.
skąd to znam? :-)

dziewczyny tak sobie pomyślałam, ze moze mojemu Karolowi kupie w prezencie pod choinkę, jakąś książkę czy poradnik o dzieciach. Juz dostal ode mnie zegarek, takze na swieta dostanie drobiazg. Tylko zeby ten poradnik byl skierowany do facetow. Cos zeby bylo jak zajmowac sie dzidzia, jak pomagac partnerce itp .
Znacie cos takiego ?
polecam Leszka Talko "Pomocy, jestem tatą"

i 30 min. czekania na nastepny. Przyjechaliśmy, usiedliśmy w pokoju a oni we dwoje palili fajki przy mnie a ja nienawidze papierosów, co za chamy z nich