AGUS27
Fanka BB :)
Dziendobry !
Jezu jak w nocy strasznie wiało..
u was tez?? musialam wszystkie okna pozamykac, i tak duszno było ze spac nie mogłam, a teraz mnie strasznie głowa boli:/ mysle nad kawą...chociaz ostatnio mnie zemdliło po 2 łykach..a pomyslec ze przed ciaza bylam strasznym kawoszem
Ale odkąd nie palę i nie pije kawy, czuje sie o niebo lepiej
Mojego M chyba dopadła grypa jelitowa:/ strasznie sie meczyl w nocy, i rano przed wyjsciem do vpracy. Mam nadzieje ze tov jednak nie Moj M wczoraj dorwał M jak Mama i czytał artykuł o porodzie, i jak juz przeczytał to tak patrzy na mnie i mówi: Kochanie to chyba troche boli nie ?
:-) heheh dobry
Jezu jak w nocy strasznie wiało..
u was tez?? musialam wszystkie okna pozamykac, i tak duszno było ze spac nie mogłam, a teraz mnie strasznie głowa boli:/ mysle nad kawą...chociaz ostatnio mnie zemdliło po 2 łykach..a pomyslec ze przed ciaza bylam strasznym kawoszem
Mojego M chyba dopadła grypa jelitowa:/ strasznie sie meczyl w nocy, i rano przed wyjsciem do vpracy. Mam nadzieje ze tov jednak nie Moj M wczoraj dorwał M jak Mama i czytał artykuł o porodzie, i jak juz przeczytał to tak patrzy na mnie i mówi: Kochanie to chyba troche boli nie ?
:-) heheh dobry
.
hehe
Laska sobie lezy na boczku, oczy otwarte, gada do nas, leci kroplówka z samej soli fizjologicznej. Myslałam ze szlag mnie trafi. My z M cała droge o tym gadaliśmy więc on wiedział o co ich pytac bo ja się nie odzywałam. No i pyta”rezonans albo tomografia komputerowa głowy była? Jakie badania jej robili?”. Ha okazało się że jej się mocniej przysnęło i nie dało jej się obudzić. Zaczeła mieć troche powykrzywiane rece i nogi, zesztywniała troszke. Ja widzialam jej EKG, zrobili jej badania krwi tylko i tak sobie poskładałam wszystko do kupy to wydaje mi się ze coś wzięła. Wypisali ja do domu. A mamusia śmieje się itd. a mnie k***** wzieła. Wstałam i powiedziałam do M że na nas już czas. Cos tam do mnie gadała ale ja udałam ze jej nie widze. Pozegnałam się z nimi i sio do domku. Jaja jak berety!! Ci ludzie muszą na siebie zwracać uwagę chocby nie wiem jakim kosztem. Grr