reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

O Rybka nareszcie ! My tu sie zamartiwamy o Ciebie..
Trzymaj sie dzielnie kochana, my caly czas myslimy o Tobie i Twoim maluszku i trzymamy kciuki zevy wszystko bylo ok i zebyscie jaknajszybciej mogli byc w dommku!
Mysle ze dobrze ze nie ma odwiedzin, ta grypa naprawde sie rozszalała wiec lepiej nie ryzykowac. Buziaki w brzuszek!!!! Trzymaj sie cieplutko!!

reklama
Hej ;)

rybka_24 ty bidulko jedna jejku dobrze sie sie odezwalas bo juz sie wszystkie tutaj martwilysmy o ciebie i malenstwo ,badz silna kochana i wytrzymaj jeszcze troche moj gin mowi ze jesli juz tak ma byc ze dziecko sie chce urodzic to tak okolo 28 tg wtedy ma duzeeeeee szanse zeby zyc :)) i wczoraj ogladalam program o wczesniakach dziewczyna urodzila blizniaki w 20 tc obydwa po 500 gram i daly rade malenstwa i juz sa w domku a opuscily szpital z waga 2,800:) cuda sa i trzeba w to wiezyc .
Jasne zycze ci zeby twoja dzidzia siedziala tam do marca i zeby juz przestalo wariowac z tym spieszeniem sie na swiat ,teraz jest zimno ,mokro i zima idzie mow do brzuszka ze nie ma potrzeby sie spieszyc .
TRZYMAJ MOCNO NOGI I SIE NIE DAJ
MUSI BYC DOBRZE

hejo ;-)

kasaii swieta racja trzeba walczyc o swoje. no nic moze dzisiaj sie czegos dowiem. najgorsze jest to ze idac na ip ja im zaufalam jak mowilam slyszalam ze to naprawde bardzo dobry szpital. a co do tego krzyku, teraz ja juz wiem ze co by sie nie dzialo bede sie darla jak trzeba bedzie i kazd informcja bedzie musiala do mnie trafic. pierwszy raz poprostu takie cos przezylam i teraz z pewnoscia bede reagowala inaczej. ja sie juz dowiem co oni powinni wtedy zrobic i co sie dalo wtedy zrobic tylko oni czekalii ... oj ja sie dowiem. a juz napewno wiem ze wtym szpitalu moja noga wiecej nie postanie.:no:

kamikaa super urzadzone :tak: bardzo mi sie podoba i jaki fajny naroznik bialy!!! tez bym chciala taki w salonie jak bede miala swoj domek juz :-)

patinka i czarnuszka moj tez ma ps3 ale ja mu kaze grac jak ja spie w nocy i tak gra bo mnei nerwy biora jak widze ze gra, choc czasem jak sie czyms zajme to jak sie ladnie zapyta czy moze zagrac sobie to mu mowie ze jasne bo akurat mam zajecie wiec taka straszna to chyba tez nei jestem ;-) niestety chlopy to jak male dzieciaki:tak::-D

wiecie co zajelam sie tym wszystkim zeby to wyjasnic i zebys ie pozapisywac do lekarzy i zeby zrobic badania i fajnie mi czas leci. z kolei jesli chodzi o ten slub to znow cos nie tak :eek: jak pisalam wczesniej moja matka sie buntuje. znow moj maz tez cos psioczy ze jednak sierpien i ze z dzieckiem mozemy poczekac do lipca albo i wrzesnia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: bo sielepiej zagoii i slub huczniejszy zrobimy... no ja go chyba zagryze wiecie:-:)sorry::-( ja chce wtedy kiedy lekarz powie ze juz mozemy a nie czekac nei wiadomo do czego... jesli mam niewydolnosc szyjki to tak czy siak czekanie mi nie pomoze... jesssuu juz nie moge. dzisiaj musze wiczorem dac znac tacie zeby mogl tam pozalatwiac i cholera jasna nie mozemy sie dogadac...:no::eek:

milego dzionka kochane

No rybka bo my tu wszystkie już się o Was martwiłyśmy.
Nie dawałaś znaku zycia.

A tak w ogóle to dzień dobry.
Dzisiaj muszę wyjść z domu, nie ma rady:eek:
Ale za to mamuśka zrobi obiad więc mam z głowy.Igorka zostawię u niej i pojadę sobie na zakupy może coś dla maluszka kupię, bo mnie tak korci i nosi.
Trzymajta się !!
Buźka.

rybka no nareszcie si eodzywasz, martwilismy sie tutaj. dla corci buziaki zeby szybko wyzdrowiala. oby cie szybko podgladneli :tak: ciesze sie ze w miare wszystko dobrze... wiesz nie wazne teraz ile tam bedziesz lezala w tym szpitalu wazne zeby ci pomogli dotrzymac jak najdluzej do konca :tak:

dzięki dziewczynki

u nas w zeszłym tygodniu urodziły się bliźniaki w 23 tygodniu dwóch chłopców 450 i 500 gram i nadal walczą

ale my damy rade choć siłek brakuje:-( fizycznych i psychicznych powoli też choć jestem silna babka:tak:

Rybko trzymaj sie tam ciepło!! Wiem że pewniejest Ci ciężko bez odwiedzin itd ale dasz rade!! Zaciskaj nogi i do przodu:tak: Buziaki

reklama
dobrze uslyszec ze takie maluszki walcza... tylko mis ie przykro robi ze u mnie tak wyszlo. ale trztymam kciuki za blizniaki! rybka najwazniejsze zebys jak najdluzej wytrzymala. i mysl tylko o tym zeby miec sile zeby dzidzius w brzuszku jak najdluzej siedzial a bedzie dobrze:tak: jestem z Toba kochana !!!

a wiecie co ja kupilam wczoraj body ze snoopim bo tak mis ie podobaly :sorry:

Do góry