reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

mississ jeny dzięki:tak: mam nadzieje że to łożysko też urodzę bo jak pomyślę co biedulko przeszłaś:-( to ciarki mnie przechodzą ..

reklama
Czarnuszka no to M się postarał:) Przypomniało mu sie i kwiatki kupił, super:-)
Patinka nie zazdroszcze przeprawy:no: Co za babsko dzwoni i denerwuje ludzi jak jest wszystko oki..eh..:wściekła/y:
Kamikaa super mieszkanko:tak::-)

My teraz idziemy do biblioteki z M bo trzeba na zajęcia do szkoły sie przygotowac i wypozyczyc ksiązki do pracy mgr:confused2: Eh.. zaczęło się.. no nic, ostatni rok, jakoś przetrwamy;-)
witajcie
zabieram sie do czytania, ale właśnie wypiłam glukozę co za swiństwo normalnie cukier puder z proszkiem do pieczenia teraz mdli jak cholera dlatego musiałam poczytać, żeby się zapomnieć, nie wiem jak u was, mnie rozbawiło, że trzeba samemu lecieć do apteki kupić glukozę, ale cieszę się, ze nie muszę siedzieć tej godziny w przychodni, akurat nadrobię forum, a mdli jak cholera, normalnie, aż się ciepło zrobiło
miłego dnia zabieram się do lektury
Ja też mam już kupioną i stoi w szafce:-) Nie wiem kiedy ją wypije.. moze w grudniu bo na 22 grudnia na wizytę musze miec wyniki:tak:Więc jeszcze mam czas:-p

witajcie z rana

ja nadal w szpitalu i mam doła i depreche i już wszystko razem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

mam bóle skurcze czasami mijają potem znowu są i tak w kółko

od środy nie ma odwiedzin:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Oj bidulko... Kochana trzymaj się i nie załamuj! jestesmy z Toba.

Hello,
mississ-dostałam maila, przeczytałam i jak przyjdzie M z dyżuru to mu pokaże, i zobaczymy co wykombinuje,okey?
Ja jakaś dziś nie w humorze:-(nie wiem czemu....mała wariowała w nocy, zasnełam dopiero po 1...ale w sumie się wyspałam, więc nie wiem co odpowiada za mój humor...

AsiaKC kuchnia jest tylko tak na razie ,pralka stoi na podwyrzszeniu zeby sie nie tlukla przy wirowaniu bo sasiedzi :) normalnie jak kupimy nowy blat to bedzie wszystko w jednej wysokosci :) Szafki beda mialy drzwiczki itd :-D

A na te male lapki :) Marcysi kupimy w ikkei taka wielka nazute maja takie swietne ogronme i wtedy bedzie czysto :)
Jest jeszcze duzo pracy wszedzie brakuje firanek choc takich zwyklych nie chcemy beda takie z bambusa :) i dywan do salonu i jeszcze jakas lampka i 2 duze kwiatki :) matko i to i tamto konca nie ma

cześć kochane!

Chciałam się tylko z wami przywitać, a później was nadrobię, bo lecę do lumpku pogrzebać:-)

Noc mi minęła średnio.. znowu miałam bóle miesiączkowe w podbrzuszu:-( Wzięłam dwie nospy i magnez i po jakimś czasie przeszło... nie wiem czemu mnie tak co tydzień boli... i to ból mnie w nocy budzi. Mam nadzieję, ze wszystko jest w porządku. A do gina mam jeszcze dwa tygodnie:-(

No nic uciekam, potem was poczytam. Buziaki

marti ok :tak: dziekuje slicznie :-)

candy jak bedzies zrodzic o terminie to i tak lozysko jest lekko przyklejone nawet jakby sie nei dalo urodzic bo cos tam wiec z pewnoscia by nie bolalo jak u mnie ale ja sie dzisiaj zapytam mojego lekarza czemu znieczulenia nie dostalam jesli mi nie ucieknie mowiac ze sie spieszy bo oni to tak czesto:confused2:

reklama
Do góry