mloda_mamusia1
Podwójna mama ;)
Witam, właśnie odebrałam telefon od położnej "Doktora dzisiaj nie będzie" usłyszałam... FUCK!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Igorek się zajął sam i dał mi pospać, ale w nocy wstawałam bo coś gadał i krzyczał przez sen, dwa razy był na siku o czym nieomieszkał mnie poinformować czyli obudzić
gada jak najęty, ja nie wiem czy to taki wiek czy to na stałe tak ma???

Kiepsko to widzę

I kolejny dzień do przodu 
mloda_mamusia1 - nie stresuj się. Może ten nowy ci wystawi zwolnienie. A jak nie, to moze zadzwoń bezpośrednio do starego gin. Masz numer?
Młoda mamuśka:) i marela - a ta polędwice to można teraz jeść? Ja miałąm ochotę wczoraj na nią, jak byłam w sklepie, ale pani powiedziała ze ona jest surowa. A chyba surowego mięsa to nie powinnyśmy jeść?
Rybka - to moze niech mąż z nią zostaje przez jakiś czas. Myslisz ze się przyzwyczai jak zrobicie wyjątek? Ja też sie boje co to będzie jak pójdę do szpitala, bo mały zawsze rano pyta gdzie jest mama, jak sie obudzi

przez ten tydzień jak mnie nie było

Natalka na spacerze 40 minut wytrzymałą i chciała wracać z moją mamą

Witajcie dziewczynki z rana:-) ja nockę miałam super ani razu kibelka nie zaliczyłamI kolejny dzień do przodu
Właśnie patinka wizytkę masz dopiero 10lutego z krótką szyjką??? Ja mam co 2tyg kontrolę szyjki...Ja bym oszalała jakbym miała tak długo czekać...2tyg.mi się dłużą a co dopiero miesiąc:-(
Ja już 10 lutego to będę spokojna:-)