Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
- Swięte słowaIzulka a co do twoich problemow z mężem, to powiem ze małżenstwo to sztuka kompromisu
my przez pierwszy rok strasznie często sie kłócilismy i naprawde nie raz załowałam ze wyszłam za mąż i po co mi to wszystko bylo, i mniej wiecej od pazdziernika zaczelo sie w koncu ukladac i rzadko sie klocimy, fakt ze ja przestalam na pewne sprawy zwracac uwage i w pewnych kwestiach czasem po prostu odpuszczam ale szczerze mówiąc to zdecydowanie lepiej mi sie z tym teraz zyje

- Ale brzucholllll w awatarze!!!!!!!!!!!!!!!hejka malpeczki....\
jak tam u was sobtka mija....U mnie nudnawo troszke....bo moj M. musial pojsc dzis do pracy cos tam odrabiaja...ale coz takie zycie...
u nas ladna pogada....slonce chyba pojzde na spacerek
pozdrawiam![]()
jejcia sliczniutka piłka!!!! Moj tez w pracy i to caly dzien...jak zwykle
niestety smierci sie nie wybiera 
jak mialam nowy dla Sebunia to nie pralam....przeciez nie ma bezposredniego kontaktu z buzka dzidzi...no ale teraz wypralam i poszewki i wypelnienie i nic sie nie stało i ochraniacz tak samo jaki byl taki po wypraniu został a prałam w 90 stopniachczy prałyscie ochraniach na łóżeczko??
wydaje mi sie ze zdalo by sie to wyprac, tylko zastanawiam czy z tym czyms w srodku nic sie nie stanie
aha, czyli jak nic sie z tym nie dzieje to moge go przeprac, ja w sumie wszystko w 40 stopniach piore wiec miejmy nadzieje ze nic z tym sie nie zrobijak mialam nowy dla Sebunia to nie pralam....przeciez nie ma bezposredniego kontaktu z buzka dzidzi...no ale teraz wypralam i poszewki i wypelnienie i nic sie nie stało i ochraniacz tak samo jaki byl taki po wypraniu został a prałam w 90 stopniach
Nam sie nic nie stalo, ale moj M pral recznieczy prałyscie ochraniach na łóżeczko??
wydaje mi sie ze zdalo by sie to wyprac, tylko zastanawiam czy z tym czyms w srodku nic sie nie stanie

hej. Ja rowniez sie melduje z "rana"
Moj Karol niestety w pracy, bo maja tyle roboty, ze caly tydzien siedzieli codziennie 2 h dluzej i jeszcze musieli dzisiaj przyjsc, bo sie nie wyrabiaja. Szkoda mi go. Ale On sie cieszy, ze bedzie wiecej kasy. W sumie jeszcze 2 h i bedzie w domku :-)
mysle co zrobic na obiad. I chyba beda to nalesniki z dzemem, bo mieso mi sie skonczylo. Mam mieso na gulasz, ale gulasz byl w czwartek.mialam isc na zakupy, ale jestem z deka nie ogarnieta, mialam sie kapac, myc wlosy i wylezc na dwor, ale moj szanowny tata wlazl sie kapac i gra sobie na telefonie, a woda lecii
![]()

goopek 

jasne ze mozeszaha, czyli jak nic sie z tym nie dzieje to moge go przeprac, ja w sumie wszystko w 40 stopniach piore wiec miejmy nadzieje ze nic z tym sie nie zrobi![]()