Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
- no ja tez wole siusiaczka juz jednego mam no wsumie to dwoch...tylko tergo drrugiego do malych siusiaczmow zaliczyc nie mozna.... hihih no podobno juz widac ale mi przy 1 dziecku mowila ze nie wie jeszcze bo podobno w tym tygodniu plcie wygladaja podobno i tylko odrobinke sie roznia i nie zawsze jest trafnosc....wyogladalam to w tym filmiku co dziewczyny dałyRównież witam
Ja ide do gina we wtoreki tak sobie myślę.. może już siusiaczka będzie widacBo w koncu jak siusiaczek to z daleka się zobaczy jak dobrze się ułozy.. ale pewnie jeszcze nic nie dostrzeże;-)
- ale plusem jest to ze powiesz mezowi .... " kurde nie mam sie w co ubrac" na to on Ci NIE odpowie !!!! " pozycz od corki"!!!!!!!!!!!!!!! heheh wszystko masz dla siebie i wlasnie pieniadze na ciuchy wydajesz tylko dla siebie i nie zabiersasz corki na kaze zakupy latajac aby kupic cos jej a nie sobie....hihihja bym nie chciala siusiaczka widziecwolalabym pipcie
mozna czesac kucyki robic spineczki przycepiac i takie tam i na zakupy potem razem chodzic i z meza wyplaty ciagnac na ciuchy dla nastolatki
nie no tak szczerze to strasznie bysmy chcieli coreczke ale cos mam nsa ze chlopiec bedzie ;-)

Bo w koncu jak siusiaczek to z daleka się zobaczy jak dobrze się ułozy.. ale pewnie jeszcze nic nie dostrzeże;-)
wolalabym pipcie
mozna czesac kucyki robic spineczki przycepiac i takie tam i na zakupy potem razem chodzic i z meza wyplaty ciagnac na ciuchy dla nastolatki 
.