Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja właśnie jestem na etapie przeprowadzki i pakuje rzeczy przed ciążowe do jednego pudła (czyli rzeczy do których zajrzę najwcześniej za 3 miesiące - gdyż jadą już do docelowego mieszanka) a do drugiego takie w których pochodzę w czasie następnych 3 miesięcy ... muszę przyznać, ze za duży wybór mi nie pozostaje 

kobieeeeto. !!!! moj Karol pracuje w hurtowni zabawek i sie juz naogladalam katalogow z takimi pieknymi zabawkami. Jak zaczynal to codziennie wracal i opowiadal mi o zabawkach fisher price'a. Ale kurcze.. chyba mnie nie stac
a swoja droga to jak mozna zdzierac takie pieniadze na dziaciach!!!

). Drugiego dzidziusia narazie nie planujemy, takze chyba zainwestuję w długoletnią antykoncepcję.Ja przez lata brałam przeróżne pigułki anty, ale coś libido mi po nich malało. Plastrom jakoś nie ufam właśnie ze względu na wygląd i ryzyko odklejenia. Co do zastrzyków, to podobno rozregulowują gospodarkę hormonalną i potem ciężko do płodności wrócić, także też rezygnuję.
Chyba najlepsza metoda dla mnie to wkładka mirena, bo tym miedzianym też nie ufam, (podobno krwawienia po nich są duże i tamponów nie zalacaja stosować). Drugiego dzidziusia narazie nie planujemy, takze chyba zainwestuję w długoletnią antykoncepcję.