reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

cześć kochane kobiety:-)

Polka dużo zdrówka dla Ciebie. Trzymaj się jakoś:-)
Monia to niedobrze z tym lekarzem:-( Tak to w naszym pięknym kraju jest. U nas od nowego roku zlikwidowali przychodnię dla kobiet, a tyle pacjentek było. No i muszę teraz prywat
nie chodzić:-(
Polusia na pewno uda Ci się coś załatwić.

reklama
hej hej,

heronek dzieki :-)
polka, zdrówka!! :-)
monia, u nas niestety jest podobnie, ostatnio gp (ogólny) odmówił mi wypisania recepty i kazał iśc do gina (ta sama przychodnia). wkurzyłam się, bo gin bierze 60euro, nawet jesli to tylko recepta to trzeba się wykłócać. więc olałam ich zupełnie i przeszłam do innej przychodni. tam bez żadnego problemu.

a u nas ok i mam nadzieję, że tak zostanie ;-)
pogoda na oko ładna, ale pozory moga mylić, jak wczoraj.

hej

tez skorzystalam z linka i sie zapisalam na te probki, dzieki heronek! ciekawe czy dojda...

oznajmiam ze zakwalifikowalam sie do nowej kampanii streetcom - winiary warzylion:-)ciekawe co to;-)

my juz po spacerze, mlody znow spal godzine w wozku, a teraz babcia probuje znow go uspac, na moje oko nie wyjdzie;-) ale zobaczymy
na dworze nawet nawet, ale wiatrzysko, za to slyszalam ze znow niebawem powrot zimy:-(

nic mi sie nie chce, a juz po 2 kawach, wiosno przybywaj!!

hej

tez skorzystalam z linka i sie zapisalam na te probki, dzieki heronek! ciekawe czy dojda...

oznajmiam ze zakwalifikowalam sie do nowej kampanii streetcom - winiary warzylion:-)ciekawe co to;-)

Ja też wysłałam zgłoszenie na te próbki :) ja dostałam potwierdzenie rejestracji, potem potwierdzenie na te darmowe próbki i potwierdziłam na link który dostałam:) i mój adres prawidłowo się wyswietlil wiec moze moze dojda :)

Warzylion Winiary dostałam w tej paczce od WINIAR :) - warzywko z bulionem w proszku jak sama nazwa mówi. M. mówił,że sama chemia i mam zakaz używania :-)

Oczywiście gratuluje kwalifikacji do kampanii:)

Ostatnia edycja:
reklama
aha super, dzieki polka ;-) rozumiem ze cos takiego jak wegeta? wiadomo ze sama chemia;-) ale czasem zdarza mi sie uzyc, jak gotuje dla nas nie dla malego

a co to za paczka z winiar?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry