reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

myszowata :( coś się stało ? :(

A my też wróciliśmy od chrzestnej Frania :) całe popołudnie na dworze :) grill :) zaliczyliśmy. Przywieźlismy 5litrów świeżego mleka :) i 2mendle jajek. Super niedziela. Przypomina mi się dzieciństwo jak jeździliśmy z rodzicami na wieś :) Franko czeka aż manna ostygnie ale coś mu sie na spanie nie ma.:)

reklama
Witam dopiero teraz

Dzisiejszy dzień my również spedziliśmy na śweżym powietrzu bo grzechem było nie wyjść. Po południu zostawiłam moich chłopaków samych a ja spotkałam się na kawke z koleżanką. Na rynku, nad Wisłą ludzi full, kto mógł to korzystał z pogody.

a ja sie opalilam na twarzy, caly dzien z przerwa na obiad na dworze, mlody hasal az milo patrzec, chodzi prawie bez upadkow, potem bylismy na pizzy i mlody prawie nie zjadl mi juz kaszy :p, padl szybko, ja tez ide na x -factor popatrzec z lozeczka i spanko,
dobrej nocy

heronek ale radość miałaś w sercu pewnie :)

polka ale wałówa :)

kalisa my byliśmy na kopcu kościuszki i szliśmy tą alejką w stronę zoo i kopca piłsudskiego to też masa ludzi :) ale warto było bo szkoda tracić takiego dnia jak dziś :)

polusiu wstyd sie przyznać, ale ja na kopcu i w zoo jeszcze nie byłam. Mieszkam tu juz prawie 4 lata, obiecywałam sobie że juz nie raz, że sie tam wybierzemy i jakoś nie wyszło. Ale teraz z dzieckiem to juz na bank te miejsca odwiedzimy:)

Witajcie

Ja dzisiaj bez sił kompletnie, niestety miałam strasznie niskie ciśnienie:( Także moi chłopcy dzisiaj sami spacerowali. Szymon ostatnio zafascynowany samochodami;)

Dziękuję za wszystkie Wasze opinie na temat wózka, zdecydowaliśmy się na ten, co ma Czarnuszka.

Miłego wieczoru:)

Asia - to juz wiem czemu tak tandetnie sie dzis czulam, normalnie jakby mnie przez wyciskarke przepuscic , na placu zabaw 30 min i ledwo zyłam ;( ale nie pomyslalam o cisnieniu .

Alan tez jakis nie swój - wstal o 6 , co mi nie bylo na reka i usnal o 9 rano i tak spal 3 h , normalnie szok, on spi 1 h w ciagu dnia i ma tylko jdna drzemke a dzis ok 16 znowu usnal no a ja juz z nim - mozna powiedziec ze były 2 drzemki i to długaśneeeeee , no i juz spi ;), ale chyab przyczyna nastepny zebisko ;) tylko ze juz niezle widoczny wiec nie wiem czy oby napewno bo juz sie wyrżnął wiec chya bjuz nie powinno bolec .
A my jutro jak sie uda na szczepienie , jak patrze jaki on rozumny i juz mozna fajnie tłumaczyc to az mi sie serce kraje ze mam pozwolic go kuc . Wiem ze szybko zapomni i jak sie udrrzy to moze i bardziej boli ale ja z tych co za iglami nie przepadaja ;)
Jak do tej pory ubrac go na spacer bylo masakra to teraz sam nastawia raczki aby sie ubrac bo wie ze fajnie bedzie ;)
A ja przez weekend szczerze powiedziawszy to obijalam sie totalnie, mam duzo roboty papierkowej - jakies durne raporty , projekty, sprawdziany oczywiscie no i du...a nic nie ruszylam , ale musze to zrobic wiec chyba jutro pojutrze bedzie siedzenie po nockach ;(

reklama
polusia ale piękna wycieczka :) super !!! marzy mi się odwiedzić Wasze kąty:)

heronek cudne uczucie dostać laurke od dziecka nie ?
asia a Tobie 2 tygodnie do terminu zostały :) no to już jutro możesz rodzic :) trzymasz się twardo widzę :)
3mam kciuki !!!

k aralajna taka wiosenna opalenizna najładniejsza i mówią że trwała :) ja też złapałam słońce. Odkąd święci słońce nie używam żadnych podkładow i pudrów i tak zostanie do jesieni :) jak co roku.

Franko zasnął zaczym zjadł manne :( ale może przez to że na kolacje zjadł jajecznice z dwóch jaj. :)

U nas misje święte i rekolekcje wielkopostne więc Wiktor ma wolne od szkoły :) pozostaje rano wstać tylko do przeszkola a na 11.00do kościoła. 3dni z łobuziakami. Jak ja to wytrzymam przez cały dzień hi hi

Do góry