Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ogolnie dzien do dupy...ide spac..ale przedtem moze cos pobaraszkuje na allegro coby mi sie humor poprawil..nie ma to jak śpioszki, pajacyki i sukieneczki
a ja zaraz wyparuje!!! ale w sumie jak mi zrobil napar hehe z wody gotowanej calej cytryny i iles tam miodu to w sumie fajnie smakowalo tylko po polowie kubka gebe mi wykrzywialo na wszystkie strony i Antkowi chyba tez bo kopal jak szaolony ;-) jutro rano tez to samo a wieczorem mlecczko z czosnkiem... jutro zamierzam caly dzien pod kolderka przelezec
izulka zdrówka duzo i szybkiego dojscia do siebie a wam dziewczyny nie chorowania zycze :-)A mnie ogólne wyszło dobrze... Tylko z posiewu mi wyszła bakteria. A ja myślałam że jak ogólne dobre, to i w posiewie bedzie ok![]()

mirosia ale ty nie masz podejscia tak jak jeden naukowiec pisal ze bol porodowy jest potrzebny kobiecie do dobrego macierzynstwa prawda?? mam nadzieje ze nie

Wróciłam z usg więc się chwalę:-)
Będę miała SYNA:-):-):-):-) Także chyba płeć męska dopiero wychodzi z ukrycia;-)
kobieta mnie rozwala maksymalnie 
jak ja niby mam się wyrobić- na drugi koniec miasta i jeszcze wiadomo, jak to w szpitalach bywa 

tylko brzuch mnie rozbolał :-(