Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ogolnie dzien do dupy...ide spac..ale przedtem moze cos pobaraszkuje na allegro coby mi sie humor poprawil..nie ma to jak śpioszki, pajacyki i sukieneczki
a ja zaraz wyparuje!!! ale w sumie jak mi zrobil napar hehe z wody gotowanej calej cytryny i iles tam miodu to w sumie fajnie smakowalo tylko po polowie kubka gebe mi wykrzywialo na wszystkie strony i Antkowi chyba tez bo kopal jak szaolony ;-) jutro rano tez to samo a wieczorem mlecczko z czosnkiem... jutro zamierzam caly dzien pod kolderka przelezec
izulka zdrówka duzo i szybkiego dojscia do siebie a wam dziewczyny nie chorowania zycze :-)A mnie ogólne wyszło dobrze... Tylko z posiewu mi wyszła bakteria. A ja myślałam że jak ogólne dobre, to i w posiewie bedzie ok![]()

mirosia ale ty nie masz podejscia tak jak jeden naukowiec pisal ze bol porodowy jest potrzebny kobiecie do dobrego macierzynstwa prawda?? mam nadzieje ze nie

Wróciłam z usg więc się chwalę:-)
Będę miała SYNA:-):-):-):-) Także chyba płeć męska dopiero wychodzi z ukrycia;-)
kobieta mnie rozwala maksymalnie 
jak ja niby mam się wyrobić- na drugi koniec miasta i jeszcze wiadomo, jak to w szpitalach bywa 

tylko brzuch mnie rozbolał :-(