moniSkaBe
Fanka BB :)
Wszystkiego Naj naj naj :*:*:*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Cały dzień dzisiaj mogłabym spać! 
Wczoraj cały dzień na dworze spędziłam, wymarzłam jak cholera, posiedzieliśmy troszkę u moich rodziców, później pojechaliśmy do mamy Ł..:-) Rozmawialiśmy z ojcem Ł na skype.. Pokazywał nam, jakie obrączki nam kupił..
:-)I takie tam pierdoły.. ;-)
Czułam ją dokładnie pod dłonią, zaraz po prawej stronie brzucha przy pępku.. 
Jest bardzo duża!! Napewno jest dłuższa niż szacowane 25cm, na ten okres ciąży.. Mój Ł był taki zadowolony, że w końcu mógł dokładnie pooglądać sobie córeczkę, i podotykać.
:-) I widoczne były kopniaczki
no i jak się przekręcała z boczku na boczek, hehe ;-) Ł się cieszył jak małe dziecko, Ale powiem Wam, że od kilku dni całkiem inaczej i mocniej odczuwam kopniaki :-)
I mimo, że jestem dopiero w 23 tc to widzę po brzuchu, kiedy kopie..
Kurcze dziewczyny powiedzcie mi dlaczego nie widac mojego zdjecia przy nicku?
wrzucilam ale cos chyba nie wyszlo...![]()
KLikasz USTAWIENIA i pojawia Ci sie stronka.. Po lewej stronie stronki pod ramką "W tym tygodniu" Masz panel kontrolny.. Na 3ciej pozycji są Ustawienia.. I pierwszy podpunkt pod ustawieniami masz EDYTUJ AVATAR..
;-) Jak znajdziesz i pojawi Ci się avek w pierwszej ramce na środku stronki klikasz zapisz zmiany i wszystko jest już na miejscu :-)
Na pewno Ci się uda!Dziękuję pięknie :-)A wrzuciłaś zdjęcie jako avatar?
U góry masz taki różowy pasek, i masz tam Ustawienia, Regulamin, Blogi i takie tamKLikasz USTAWIENIA i pojawia Ci sie stronka.. Po lewej stronie stronki pod ramką "W tym tygodniu" Masz panel kontrolny.. Na 3ciej pozycji są Ustawienia.. I pierwszy podpunkt pod ustawieniami masz EDYTUJ AVATAR..
KLikasz, no i później wyświetla CI się stronka,zaznaczasz UŻYJ WŁASNEGO AVATARA (w 1szej ramce na środku stronki), no i w 3ciej ramce na środku stronki, masz napisane WŁASNY AVATAR, i później PRZEGLĄDASZ PLIKI Z KOMPUTERA w poszukiwaniu avatara;-) Jak znajdziesz i pojawi Ci się avek w pierwszej ramce na środku stronki klikasz zapisz zmiany i wszystko jest już na miejscu :-)
Na pewno Ci się uda!
mam nadzieje, ze dobrze wytlumaczylam ;P

Dzieki za życzonka!!
Ja mam na razie goscia to nie mogę Was za długo czytac, ale potem nadrobie![]()