Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale pogoda zapowiada sie super, słonko juz przyświeca takze humorek rowniez dopisuje:-)
juz sie zaczełam stresowac ze to moze nie wzdecia, ale po nospie na szczescie mi przeszło
Życzę miłęgo dzionka dziewczynki:-)
Dziś ide na wizyte do gina
HihiA ja mam w domku ten Prenatal ale jakos nie moge go łykac bo mi strasznie niedobrze po nim i odbija mi sie non stopWłaśnie ja też tak kombinuję. Ale chyba kupię jednak Prenatal, bo jest tańszy od Feminatalu i ma więcej składników.

Brałam Feminantal DHA ale skonczyło mi sie i już nie kupowałam;-)Dobrze się czuję, więc na razie nie będe sie faszerowac lekami.Gratulację synka!!! Chłopcy gonia dziewuszki na forumJa tylko na chwilę, nadaję z pracy. Byłam właśnie u gina, wszystko ok, widziałam siuska między nogami. Będzie Ignaś. Potem podczytam co napisałyście, miłego dnia.
Co za wredny typech...kilka dni temu byłam na USG rozwoju płci... Pytałam lekarza o płeć dziecka i po raz kolejny zasmucił mnie; najpierw powiedział że niby jeszcze za wcześnie, a później dobił mnie słowami "dowie się Pani po porodzie"! normalnie ręce mi opadły, gdyz oboje z partnerem chcemy znać płeć dziecka (m.in. aby przygotować pokoik maluszka). Wiem, że najważniejsze aby dziecko było zdrowe ale czemu lekarz nie chce mi zdradzić płci mojej niuni? Przecież mam do tego prawo!![]()
ja bym na tej wizycie od razu mu wygarnęła, przeciez jak rodzice chcą wiedziec to mają do tego prawo, normalnie zdenerwował mnie ten gin
Ja też nie brałam do tej pory witamin, ale teraz mam lekką anemię i muszę.A ja mam w domku ten Prenatal ale jakos nie moge go łykac bo mi strasznie niedobrze po nim i odbija mi sie non stopBrałam Feminantal DHA ale skonczyło mi sie i już nie kupowałam;-)Dobrze się czuję, więc na razie nie będe sie faszerowac lekami.

ja za ten feminatal N 30 tabletek płciłąm 17 zł, a ten drugi strasznie drogi, ja biorę jeszcze magnez, gina dała mi na skurcze. Ale ten magnez ma ogromne tabletki, zawsze jak je łykam to boję się że staną mi w gardleA ja mam ten DHA i się zastanawiam czy nie kupić następnym razem zwykłego, bo zwykły kosztuje 35 zł za 60 tabletek, a DHA 47 zł za 30 tabletek.
hello :-)
aaalle pojadlam.. jajecznica z kielbaska i serkiem.. Karol mi narobił smaka rano i musialam tez zjesc
jest tak zimno, a ja musze wyjsc z domu... brrr.. na szczescie ide z mama, to przynajmniej nudzic sie nie bede :-)
kurcze codziennie wchodze na konto by sprawdzic czy laskawie zus mi pieniadze przesłał,.. ale niestety.. :/ ciekawe czy przed swietami dostane pieniadze za wrzesien... jak nie to sie wsciekne....