Widziałaś już bijące serduszko? Mi po południu lekarz powiedział, że założy mi kartę ciąży dopiero jak będzie widać serduszko.ja wlasnie wrocilam z wizyty u lekarza wszystko ok. zalozyl mi karte ciazy i kazal przyjsc za 4 tyg na usg. strasznie dlugo. wtedy bedzie 9 tyd.
u mnie juz kilka osob wie o ciazy a reszta w niedlugim czasie sie dowie.
sciskam
Słyszałyście o tym, że od stycznia mogą zostać zlikwidowane becikowe dla "bogatych" (gdzie dochód na osobę w rodzinie wynosi 1000 zł)?
Mnie to ciągnie do słodkiego:-) Może te nasze fasolki to dziewczynki?
:-) z reszta moja reakcje mogly widziec dziewuszki na "staramy sie" poprostu horror ja urdowana ide a tam mi mowi ze to i tamto i wyszlam z placzem... no ale nie wazne niektorzy sa dupkami czy cipkami tkimi ze tylko panike nam sieja i nas denerwuja jakbysmy malo stresu nie mialy
super ze wszystko ok !!!!!!!:-)
a wlasnie a jak bede miala blizniaki to dostane podwojne becikowe jak cos??? boze ja sie zastanawiam czy ja dam rade z mezem zm pieniedzmi z dwoma dzieciaczkami jak za mieszkanie tysiaka z rachunkami place bbbrrrr masakra.... przydalo by sie becikowe 2x bo przynajmniej wozek blizniaczy bym kupila ktory kosztuje jak patrzylam na allegro 1900 zł 
troche mam pietra nie powiem ze nie ;-)
o szok !!!!!
Później już jest fajniej:-) A takie becikowe to by się przydało, szczególnie jeżeli ma się urodzić pierwsze dziecko lub bliźniaki. Pieluszki, ubranka, kosmetyki, ewentualne dodatkowe płatne szczepienia sporo kosztują.