Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Missiiss, najciężej to będzie przez ok. 4 m-ce, kiedy dzieciątka trzeba będzie przebierać co 2-3 godziny i karmić. Jak mój synek się urodził, to po 2 tygodniach miałam jedno marzenie - wyspać sięPóźniej już jest fajniej:-) A takie becikowe to by się przydało, szczególnie jeżeli ma się urodzić pierwsze dziecko lub bliźniaki. Pieluszki, ubranka, kosmetyki, ewentualne dodatkowe płatne szczepienia sporo kosztują.
....oh nie ja zaraz zbieram sie do pracy jak mi sie strasznie nie chce i dopiero o 7 rano znów w domu![]()
no ja na szczescie tez mam wszystko po starszym....tylko wozek musze kupic blizniaczy....
ccaroline85 - bedziesz kupowała wozek blizniaczy czy bedziesz jezdzic na dwa???
i ponawiam pytanie co z tymi suwaczkami...??czy trzeba je za kazdym razem wklejac pod odpowiedzią??
ja nie będę miała bliźniaków, tzn. nie wiem, nie miałam jeszcze usg, pisałam propo naszej koleżanki missiiss1301, która spodziewa się bliźniąt.
Co do suwaczków, nie trzeba ich za każdym razem wstawiać, wkleja się link w ustawieniach, następnie edytuj sygnaturę i tam wklejamy link.
ale mi chodzi jak z Twoim pierwszym synem...??? bo przeciez tez bedzie jeszcze mały to wozek tez trza miec...chyba...bo ja na wsi mieszkam i do sklepu daleko wiec bede musiala zabierac i starszego....a bedzie mial poltora roku wiec sam daleko nie pojdzie))