moniSkaBe
Fanka BB :)
niestety, ale taki mysli tez mam w glowie.To ja bym tym bardziej usiłowała się wyprowadzić, żeby pokazać rodziom, że damy radę.
Zeby za wszelka cene pokazac im, ze sie myla..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
niestety, ale taki mysli tez mam w glowie.To ja bym tym bardziej usiłowała się wyprowadzić, żeby pokazać rodziom, że damy radę.
Hej kochane :*
U mnie okprzepraszam znów za nieobecność, ale miałam weekend pełny wrażeń, a dziś mnóstwo załatwień. Wszystko się świetnie układa
i oby tak dalej
Mam nadzieje, że u Was wszystko dobrze
:*
Witam Kobietki
Ja dopiero się zwlekłam z łózka chociaż pewnie gdyby szef nie zadzwonił to bym jeszcze spała;-) W środe wizyta u ginusia zobaczymy co tam z Laleczką naszą. Ostatnio jakoś za bardzo sie porusza nawet w nocy mnie budzi i tak sie zastanawiam czy to normalne? Może ona sie denerwuje albo jest jej źle?:-(
Oj, co tu dużo opowiadaćJestem prze szczęśliwa
W sobote po szkole byłam z R na zakupach w galerii handlowej, żeby kupić kilka preentów dla rodzinki, później przyjechaliśmy do mnie no i mi się oświadczył
popłakałam się ze szcześcia.. Dostałam śliczny pierścionek
Ah, nigdy bym nie pomyślała, że tak się to potoczy.. Wreszcie jestem z kimś odpowiedzialnym i wiem, że mu na mnie zależy.
a u mnie za oknem pięknie - słoneczko, cieplusio - tylko iść na spacer
lecę się zbierać do gina, bo mam na 14.30
p.s. mam nadzieję, że się nie pohaftam, bo zeżarłam michę płatków z zimnym mlekiem
jak wrócę, ulepie pierożki, bo farsz już mam gotowy - z serkiem, przysmażona cebulką, maggi, pieprzem - pychota:-):-)
buziam
Oj, co tu dużo opowiadaćJestem prze szczęśliwa
W sobote po szkole byłam z R na zakupach w galerii handlowej, żeby kupić kilka preentów dla rodzinki, później przyjechaliśmy do mnie no i mi się oświadczył
popłakałam się ze szcześcia.. Dostałam śliczny pierścionek
Ah, nigdy bym nie pomyślała, że tak się to potoczy.. Wreszcie jestem z kimś odpowiedzialnym i wiem, że mu na mnie zależy.