reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Oj, co tu dużo opowiadać :) Jestem prze szczęśliwa :) W sobote po szkole byłam z R na zakupach w galerii handlowej, żeby kupić kilka preentów dla rodzinki, później przyjechaliśmy do mnie no i mi się oświadczył :) popłakałam się ze szcześcia.. Dostałam śliczny pierścionek :) Ah, nigdy bym nie pomyślała, że tak się to potoczy.. Wreszcie jestem z kimś odpowiedzialnym i wiem, że mu na mnie zależy.

Kochana, to wspaniała wiadomość!! :-) gratulacje!! :-)

Byłam dzis u gina po L4 , po któere 2 tyg temu kazal mi przyjsc, a dzis mi zrobił focha ze nie ma uzasadnienia zeby mi dac L4:eek: Myslalam ze sie wsciekne!! Wg niego praca biurowa nie jest meczaca i ze przesadzam!!! Dał to L4 z wielka łacha ale wkur..łam sie nieziemsko !!
Mysle czy nie zmienic lekarza, co sadzicie ?? bo juz naprawde mam go serdecznie doscv. Wiecznie ma jakies fochy, ciezko jest sie od niego cokolwiek dowiedziec!!

echhh, ci lekarze.. a to facet czy babka?
ja mam babkę i też skąpi strasznie zwolnień (tutaj rodzinny wystawia), dopiero jak w ostatnią środę popłakałam się u niej z bólu (serio, bolało okropnie), to mi dała wolne na tydzień...
i najfajniejsze są jej rady: jak się źle czujesz, to się połóż na chwilkę.
ciekawe JAK?? w pracy?????? na biurku czy pod??? :wściekła/y:
też myślałam nad zmianą, ale przemęczę się jeszcze do marca, a potem wracam do innej (tamta moja nie mogła prowadzić mi ciąży :-()

Jutro jedziemy na zakupy. M dostal bony z pracy wiec juz takie przedświąteczne zakupki zrobimy.
:-):-)

zazdroszczę bonów :tak:
u mnie były 2 lata temu- dostaliśmy je ostatniego dnia pracy (23 grudnia kończymy).
rok temu dostaliśmy po butelce wina (bo kryzys, a wino taniej wyszło).
w tym roku nie spodziewam się niczego :no:
mój mąż miał (oby w tym roku też!) fajnie, bo na święta dostawał drugą wypłatę ekstra...

a wczoraj to znowu straciłam przytomność jak do wc szłam i M znalazł mnie na podłodze:-( ale mały się ruszał bóli iemiałam jakoś na prawy bok upadłam bo mnie bolał

o matko, Rybka!!! :szok: ależ Ty przeboje masz! uważaj na siebie!!

a ja sobie puszczam piosenki świąteczne z YouTube i jakoś mi się oczka pomoczyły:-(

ubóstwiam święta ten wyjątkowy gorący czas mówienie zamiast dowiedzenia Wesołych Świąt:tak: a teraz leżymy sami z Mateuszkiem... i tak jakoś mało te święta czuje z Natalką też nic nie porobie bo musze leżeć:zawstydzona/y:

ale za rok we czwórkę sobie odbijemy:tak::tak::tak:

oby w zdrowiu

ale mnie wzięło sorki:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Do góry