reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Nie dam rady nadrobic tyle postow ze szok .
co za ochydny dzien wrrrrrrrrr tylko nerwy
1 nie przyszla wyplata a dzisiaj powinna byc :( zawsze byla
2 nie pojechalismy po komode bo mojej wyplaty nie bylo :( musialam przelozyc termin na nastepny tydzien a sie okazalo ze M nie bedzie mial czasu :( i bede musiala na barana ja przyniesc :((
3 klotnia z M oczywiscie
4 Siadam wlasnie do kompa i patrze na e-bay zaplacilam juz za ta kolyske i w opisie pisze ze przesylka 9 euro :) teraz dostaje wiadomosc od sprzedawcy ze wlasnie dzisiaj chciala /chcial wyslac i sie okazalo ze przesylka kosztuje 25 euro :(((

A CO MNIE TO QUR*** OBCHODZI W OPISIE PISZE 9 EURO BO NIBY JA TEN OD PACZEK ZLE POINFORMOWAL CO JA MAM DO TEGO :((

Jestem tak zla ze tylko ryczec sie chce wszyscy mnie ostatnio w hu*** Robia lub chca zrobic sprzedalam kurtke esprita skore za 103 euro i juz 2 tygodnie czekam na siano a kolesia mi pisze ze juz zaplacila :( taaa jasne zaplacila przelew idzie tutaj 2-3 dni a nieraz 1 dzien a nie qur*** TYDZIEN ALBO DWA
Zygac mi sie chce powoli na to wszystko jakos tak nic sie nie klei :/
Klamia wszyscy i tylko oszukuja .
Jako kupujacy mam prawo do tego ze kupujac rzecz kupuje ja tak jak jest opisana i ten kto sprzedaje nie ma prawa po zawarciu umowy nic zmieniac czy zrobil bld czy nie jego sprawa i juz mnie tak to wku*** ze jesli nie dostane tej paczki do konca tygodnia po takiej cenie i umowie jak bylo ide do mojego Adwokata i niech on sie dalej ta sprawa zajmuje MAM DOSC

Co za obrzydliwy dzien :/

MAM nadzieje ze u was ok i zycze spokojnej nocki mam nadzieje ze jutro bedzie inny lepszy dzien .
Jutro zas do pracy i w sobote tez nic mi sie nie chce i jak sie wkurze to w poniedzialek pojde do gina i juz do konca ciazy poprosze o zwolnienie bo mam powoli dosc wszystkiego :(

reklama
z tych nerwow zapomnialam
Na przeciwko nas dzisiaj poznym popoludniem byl pozar nagle ni z tad ni z owad niebieskie swiatla i syrena wygladam przez okno a tu 4 duze wozy strazackie ,policja droga zablokowana i strazacy lataja z szlaufami i nagle z ona ciemny dym achhhhhh brrrrrrr az ciarki przechodza .
Z ostatniego pietra sciagali goscia z dzieckiem na rekach bo mieszkanie pod nimi sie palilo ,dzieki Bogu szybko ktos zareagowal i szybko ugasili pozar i chyba nie bylo zadnych ciazko poszkodowanych jesli chodzi o zdrowie .

Raz juz kiedys przezylam cos takiego sylwester u znajomych i nagle o 2 w nocy na gorze wybuchl pozar zjarala sie cala gora echhhhhh straszny widok .

Dziewczyny uwazajcie szczegolnie teraz z tymi tanimi lampkami i ozdobami tutaj trabia o tym na okraglo .Ja tam zadnych lampek nie kupuje po dzisiejszym mam stracha :(

Ech, Tabasia, no faktycznie podałam Ci sama tę stronkę :zawstydzona/y: ale nie zakumałam, że tam ta forma jest ;-)
dzięki :tak: łatwiej ściągnąć, niż jechać do nich, musiałabym wolne brać, a u mnie strasznie ciężko z tym :confused2: nawet do lekarza mówią, żeby iść na lunchu :wściekła/y: debile :crazy:
jedna laska ode mnie z pracy ma u nas dziecko (sama pracuje w innej sali) i ten synek jej zachorował. umówiła się na jutro do lekarza- a szefowa jej mówi, że złą godzinę wybrałą, bo powinna iść na swojej przerwie :szok: no ludzie, dzieciak chory,a ta jej nie daje wolnego na wizytę :wściekła/y:
miedzy innymi dlatego nie chce tam wracać po macierzyńskim- w razie jakiegokolwiek problemu znikąd pomocy :crazy:
inna dziewczyna zachorowałą strasznie- po szczepionce na świńską grypę ma niewydolność płuc :szok: :szok: :szok: i dziś zatrzymali ją w szpitalu. a szefowa dzwoni do niej i pyta, czy będzie w poniedziałek w pracy!! :szok:
totalna znieczulica :no:
ale ich obgadałam :sorry: :-) :-p

Kamikaa- nie stresuj się, dzień sie kończy, jutro będzie lepiej :tak:

ionka juz wlasnie nowy dzien a moj humor taki sam jak byl .
Jestem tylko zla ze wszystko takie powalone i nie jest tak jak byc powinno .
Jutro zrobie dym w pracy gdzie siano nie po to sie umawiam zeby takie jaja :/ i kto teraz po komode pojedzie wrrrrrrrrr M zly i powiedzial ze z niego tez nikt nie bedzie wariata robil i on nie bedzie ta od sobie jezdzil bo powinnam miec te inne siano ,jasne moze i powinnam ale wydalam na inne rzeczy bo bylam pewna ze 10 bedzie wyplata zawsze byla a dzisiaj jak na zlosc :/

I co teraz z kolyska ? bede czekac az adwokat i caly ten syf i sie do marca kolyski nie doczekam a kasa juz poszla i chcyba nie pozostaje mi nic innego jak zaplacic kolejne siano bo przesylka droga a nie takjak napisali ,jeszcze mi proponuja ze moze ja bede przypadkowo w tym miescie 100 od nas to sobie odbiore :( a moze by tak oni przyjechali i przywiezli w kocu qu*** czyja wina moja ???

Napisalam im taka wiadomosc ze zobaczymy co odpisza .

Zla jestem bardzo zlaaaaaaaaaaaa

Witajcie,
mi oczywiście dzień zleciał nie wiem kiedy, a wieczorem koleżanka jeszcze była, to już wogóle nic nie zrobiłam. Ale teraz nadgoniłam co napisałyście, siedzę jeszcze,bo spać się nie chce. Wczoraj do 3 się męczyłam, już przywykłam, że zasnąć nie mogę. Kto by pomyślał? Ja szyciej to mogłam po 10-12 godzin spać nawet.
A ja dzisiaj też jakiś nerwowy dzionek miałam. Wybrałam się do takiego centrum w południe, żeby ludzi dużo nie było. Chciałam zrobić zakupy w super pharm aptece i może jakąś bluzkę na święta kupić. Jak tylko weszłam do sklepu, to się zaczęły telefony. M.in. moja mama: a dlaczego cie nie ma w domu? a po co ty tam pojechałaś? a co będziesz kupowała? itd, już miałam dość. Za chwilę znajoma, potem z pracy, znowu mama, że może po coś tam do cioci zajadę i jeszcze kolega na koncu, że był pod domem, auta nie ma, gdzie ja jestem, bo coś tam chciał. Wszytkie telefony były w ciągu kilku minut, tak soczyście zaklęłam, że aż facet się w sklepie spojrzał. No jasna dupa za przeproszeniem, z domu się ruszyć nie można. No i odechciało mi się zakupów. Ale dla synka kupiłam w smyku taką welurową bluzę, były po 22zł. No i w aptece trochę zostawiłam , kupiłam kremy na rozstępy do brzusia i do biustu drugi. A dla zainteresowanych, teraz w tej aptece jest 40% zniżki na kosmettyki mustela.

Kamikaa ja ci chciałam powiedzieć, że ten facet od kołyski, powinien się zgodzić na twoje warunki, bo takie są przepisy, że to co na aukcji napisane jest aktualne. Jakieś 5 miesięcy temu mój mąż wystawił coś swojemu koledze grzecznościowo, bo tamten nie ma konta na allegro. Pech chciał, że mój J. zamiast 6000zł wystawił cenę 600zł (kilka lat handluje i taki byk). Facet kupił towar po kilku godzinach. Byliśmy u mojeje koleżanki i J. sprawdził, że się sprzedało i jak się dopatrzył za ile, to mu gały wyszły. Zaraz o faceta dzwonił, że pomyłka, przeprasza itd, ale facet w dupie miał - takie jego prawo. Powiedział, że tego żyje i nie jedną sprawę wygrał, więc był nastawiony, że ktoś może do niego dzwonić. Mamy przyjaciela prawnika, zajął się tym szybciutko, ale gra nie warta świeczki. Można by udowodnić,że towar został np ukradziony w między czasie czy uległ zniszczeniu. Poza tym koleś z Zakopanego, my z Gdyni, ile czasu i kasy by poszło na jazdę tam do sądu,noclegi ewentualnie i inne koszty. Koleś chciał , żeby mu zapłacić 3tysiące i odstąpi od towaru, ale nasz kolega wynegocjował z nim w koncu chyba 1100 czy 1300zł i jakieś tam bzdetyw rozliczeniu. Swoją drogą nauczka nie zła. Nie dość, że to grzecznościowa akcja, to jeszcze myśmy zapłacili, niezręczna sytuacja. Także śmiało gadaj z kolesiem, że mowy nie ma i przesyłka ma być za te 9 euro (nie pamiętam dokładnie ile).
To ja się na dzisiaj żegnam. Dobrej nocki i samych wspaniałych humorków na jutro.

Witam się....
nie śpie juz od 5.....
zdążyłam zjesc sniadanie (zapewne pierwsze dzis, no ale co zrobić jak mi się nińo upomina:-D), herbata z cytryna i miodem tez wypita.... i nagle spiaca sie zrobiłam....tylko jak tu usnąć obok chrapacza??? :sorry:
Jedziemy dzis kupic wersalke do pokoju maluszka abym miała gdzie spać w pierwszych dniach po jego narodzinach...i chyba nawet wczesniej sie przyda, bo ten mój J to straaaaaaaaaaaaaaaaaaasznie dudni w nocy echhhh :wściekła/y:

Miłego dnia dziewczynki ;-)

Witam sie i ja !!!!!!
Nocka przespana , u młodego to chba faktycznie gorączka trzydniowa a raczej jej dokończenie....dziś wszystko prysło i nic nie pozostalo z choroby malucha....dziwne...
Zaraz zjemy sniadanko i bedziemy leniuchować jak zwykle hehe
No i dzisiaj mezuniio sie zabierze ze skladanie mebli..juz tesc wczoraj gadal ze bedzie skladal ale my nie chcemy zeby to on skladal i sami zlozymy :))
Juz sie nie moge doczekac kiedy sie przeprowadzimy do nowych mebelków:)):-):-)

Taka brzydka pogoda ze nie ma nawet jak wyjsc na dwor.. :(

Milego dnia brzuszki kochane :):-D

Czesc dziewczynki!
Nocka taka sobie, jakos niespokojnie spałam, chyba idzie zmiana pogody! mógłby wreszcie spasc snieg, co prawda nienawidze zimy ale lepszy snieg niz ta szaruga za oknem..brrr
Czarnuszka ciesze sie ze z Sebulkiem juz wszystko dobrze:tak:
Trzeba sie brac za sprzatanie, tak mi sie nie chceee....
na obiadek dzisiaj żurek mniam dawno nie jadłam:)

hej,
zasnęłam dziś o 2.30. ale nawet się wyspałam, mała w nocy tak jeździła mi po pęcherzu, że co 10 minut chodziłam siku, oooo znowu musze:wściekła/y:

reklama
Do góry