reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam i ja :) mnie moja córcia w brzuszku dzisiaj obudziła i szaleje nie samowicie :p Chyba głodna jest. Idę zaraz jakieś śniadanko zrobić, do później :)

Co do trzydniówki Dawid miał już ją 2 razy.

reklama
|Dziewczyny co kupic mężowi na 1 rocznice slubu ??własnie mnie oswieciło ze to juz za 2 tyg :szok: a ja nie mam pomysłu

Hmn..... po pierwsze to gratki!!
a prezent hmn..... mysle ze np jakis lancuszek z wisiorkiem i wygrawerowana dedykacja bylo by fajne...tylko nie znam twojego boya i niewiem co lubi, bo moj to niewiem czy by nosil bizuterie.Jedynie obraczke nosi....Albo ja myslałam kiedys nad prezentem typu kalendarz alo album z moimi zdjeciami.....TY mozesz sobie zrobic takie fajne z brzusiem tez, potem to jakos ladnie obrobic w jakims programie zeby bylo wiesz tak profesjonalnie....i np zdjecie w jego koszuli i zapieta tylko na jeden guzik ze ci kawalek piersi widac ,biodro cos w tym stylu hehe... pewnie by sie cieszyl :)

Czarnuszka z tym kalendarzem to fajny pomysl ale obawiam sie ze juz za pozno. Kiedys chcialam taki prezent zrobic na walentynki i niestety mieli tyle zlecen ze nie dali rady. A tu jeszcze trzebaby było zrobic jakąs sesję ;-) A łancuszek juz ma, wiec nie wiem kurcze...ciezki temat aa dziekuje kochana za gratki !! :* wiem tyle ze napewno jako dodatek dostanie bodziaki z napisem kocham tatusia :tak:

Cześć dziewczyny:-)
U mnie nocka udana:-)
Dzisiaj mam ambitny plan generalnego posprzątania łazienki:tak:
Tak co dzień jedno pomieszczenie i jakoś dojdę do ładu z tymi porządkami.

Witam sie i ja !!!!!!
Nocka przespana , u młodego to chba faktycznie gorączka trzydniowa a raczej jej dokończenie....dziś wszystko prysło i nic nie pozostalo z choroby malucha....dziwne...
Zaraz zjemy sniadanko i bedziemy leniuchować jak zwykle hehe
No i dzisiaj mezuniio sie zabierze ze skladanie mebli..juz tesc wczoraj gadal ze bedzie skladal ale my nie chcemy zeby to on skladal i sami zlozymy :))
Juz sie nie moge doczekac kiedy sie przeprowadzimy do nowych mebelków:)):-):-)

Taka brzydka pogoda ze nie ma nawet jak wyjsc na dwor.. :(

Milego dnia brzuszki kochane :):-D

To dobrze że już po wszytskim:-)

Neska ja tez tak robie, codziennie jedno pomieszczenie, zostałą mi kuchnia i sypialnia. Ta kuchnia jest najgorsza....ale dopiero w poniedzialek. Dzisiaj sprzatam ogolnie jak co piatek:) no a potem tylko przetre okna od zewnatrz i zmienie firanki i tyle :)

Ja też nie lubię kuchni sprzątać:no:

Co do prezentów hmmm... sama mam problemy zawsze z wymyśleniem.
Dlatego zawsze pytam co by chciał. Niespodziankę szlag trafia ale przynajmniej ma coś z czego się cieszy i korzysta ( no może nie zawsze hihihi):-D:-D:-D:laugh2:

dzień doberek!!:-D
widze temat prezentowy... ehh my w tym roku chyba się będziemy losować bo troszkę nas dużo i każdemu coś kupić to zawrót głowy... :tak:

A ja dziś idę na wigilię z pracy... kupiłam sobie niebiesko-szmaragdową (;-) hasło ala Jacyków) kieckę... oj pojem sobie pojem... :laugh2:

a to mi chodzi po głowie:
[video=youtube;dRmQ3bEtQz4]http://www.youtube.com/watch?v=dRmQ3bEtQz4&feature=fvst[/video]

reklama
Ehhh no to klops...

Mój sobie zażyczył pada ( nie wiem czy to tak się pisze) do PS.
Dokupie mu jeszcze jakieś fajne majtasy:-D i myślałam o tej książce Doroty Zawadzkiej o tatusiach. CO prawda praktykę jakąś ma, ale czasami wydaje mi się,że przydałyby mu się jakieś wskazówki:eek:

Może dziewczyny beda miały jakieś fajne pomysły.Sama skorzystam.:tak::-D

Do góry