reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Kurde bo tak teraz kojarze ze pare dni temu M pytal czy od slubu zmienil mi sie rozmiar palca...niby pytal w zwiazku z ciążą czy mi palce przytyły...ale kurde moze chce mi kupic pierscionek..?? no to ja bym tez musiala cos w tym stylu kupic..

reklama
witam piątkowo

wczoraj zarejestrowałam lekki spadek formy dlatego już nie zaglądałam

poza tym u nas ok

ciasteczka upieczone i zjedzone:-D:-D:-D bez mojej pomocy niestety:no:

idę po nadrabiać

miłego dnia

Moj wybral nawigacje do samochodu. Na szczescie zrzucila sie jeszcze tesciowa i babcia, bo to spory wydatek :) Oczywiscie do tego jakies drobiazgi dokupuje, aby jakas niespodzianka byla.

A na rocznice zawsze mozesz chociaz jedno ladne zdjecie w ciazy sobie zrobic (sama czy kolezanka) i w jakas ladna ramke wlozyc. Wazna jest symbolika :)
Ja swojemu staram sie na rocznice nic juz nie kupowac bo 2 tygodnie wczesniej obchodzi imieniny (obchodzi i imieininy i urodziny, wiec tych prezentow troche jest do wymyslenia :) )

Mialam sie jeszcze spytac czy twardnieje wam brzuch? Nie wiem czy to sa te skurcze Braxtona?

Moj wybral nawigacje do samochodu. Na szczescie zrzucila sie jeszcze tesciowa i babcia, bo to spory wydatek :) Oczywiscie do tego jakies drobiazgi dokupuje, aby jakas niespodzianka byla.

A na rocznice zawsze mozesz chociaz jedno ladne zdjecie w ciazy sobie zrobic (sama czy kolezanka) i w jakas ladna ramke wlozyc. Wazna jest symbolika :)
Ja swojemu staram sie na rocznice nic juz nie kupowac bo 2 tygodnie wczesniej obchodzi imieniny (obchodzi i imieininy i urodziny, wiec tych prezentow troche jest do wymyslenia :) )

Mialam sie jeszcze spytac czy twardnieje wam brzuch? Nie wiem czy to sa te skurcze Braxtona?

brzucholek twardnieje jak bez bólu i nie więcej niż 10 razy dziennie do skurcze Braxtona

jak częściej i z bólem to warto zapytać lekarza może coś się dzieje

Witam :) I biorę się do nadrabiania:) Mam dziś wizytę u mijej ginki, z czego bardzo się cieszę:) Ciekawe jak dzidzia jest ułożona, bo mam wrażenie jakby główką do przodu

Witajcie!

Ja ostatnio strasznie zabiegana, ale dzisiaj na 12 do pracy, to trochę ponadrabiałam;)
Z nowinek, to wczoraj mój mąż ukochany zrobił mi straszną niespodziankę i... przyniósł dla małej łóżeczko!:-) Wcześniej wybraliśmy które, tylko nie było kiedy jechać, a tu proszę tatus sam pomyslał:-)
Pisałyście o tej muzyce bobsa, jak ja wam zazdroszczę, że wasze maluszki na to reagują. Moja to zaczyna buszować dopiero jak słyszy ostrą gitarę i perkusję, gust po tatusiu jak nic;-):-)

AGUS co do tego rocznicowego prezentu, to u nas sprawdził sie patent kolekcjonerski. To znaczy wybierasz coś, co wam sie sympatycznie kojarzy, nie wiem, może jakiegoś mini misia, kufel ozdobny do piwa (jak lubi), kubek z zabawnym napisem, czy cos w tym rodzaju i co roku dodajesz następny, a do tego może jakiś dobry film do obejrzenia we dwoje, albo budząca wspomnienia płyta...;-) To taki nasz patent, ale może i tobie się przyda.

Czernuszka Dużo zdrowia dla Sebusia. Dobrze, że to tylko trzydniówka. Wczoraj dzwoniła do mnie kuzynka z Londynu i maluchy też ma chore i gorączka wysoka, strasznie się wystraszyła że to ten świński wirus, ale "na szczęście" tylko przeziębienie.

Ok, to ja znikam doczytywać resztę, miłego dnia marcóweczki:-)

reklama
Do góry