Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

taka ilość!!! Zaciekawiły mnie te puzzle dla 2latków bo mam chrześnicę 1,6roku i sądzisz ze nadawały by się sie takie puzelki?? Dasz linka
Nie wiem co sie ze mną ostatnio dzieje ale nie moge zasnąć w nocy. Walam sie przez pół nocy po łóżu, w końcu włączam TV i ogląam głupoty do 2-3 w nocy az mnie oczy bolą i wtedy zasypiam. Wiecie jakie to upierdliwe? Nie wspomnę, że rano jestem nieprzytomna. Kurcze, co sie dzieje? Bezsenność jakas mnie łapie?:-(
Mój synio tez tak szaleje. wczoraj łapałam go za te częśći które wystwaiał ale nie potrafiłam określic czy to łokiec czy nóżka czy jeszcze coś innego. I tez mnie boli jak kopie. Normalnie mam wrażenie ze się nade mną znęca;-)Aż mi łzy ciekną czasami tak boli.nasz mały buszuje po całym brzuchu raz ma główkę z prawej raz z lewej w szpitalu juz był w kanale rodnym główką w dół a wczoraj tak nad pępkiem miał czkawkęrozwala mi brzuch aż czasami sobie krzyknę
DobreZegarki.pl Zegarki Męskie i Damskie Timemaster, kieszonkowe. Zegarek dla dziecka. Zegarki to nasza pasja!
A co myslicie o takim zegarku, myslalam zeby cos wygrawerowac na tym zamknieciu w srodku..co sadzicie ?
Tylko ten a'la złoty kolor jakis taki tombakowaty...mój M dostał zegarek w komplecie z paskiem do spodni na imieniny w listopadzietaki skórzany czarny
a wczoraj mi powiedział że gwiazdor do niego dzwonił i powiedział mu co ja chcę i kupiłale nie powie co
to po co mi tak gadał teraz się zastanawiam co tam wymyślił
a ode mnie dostanie czarną koszulę i jakiś fajny krawat tylko kumpela moja musi podjechać i kupić bo ja nie mam możliwości
a co do pomysłów na prezenty to
mojemu bratu i bratowej zamówiliśmy grawerowane długopisy
szwagrowi skórzany grawerowany imieniem i nazwiskiem kalendarz
drugiemu bratu i bratowej książkę o Australii bo się po nowym roku wybierają
rodzicom zestaw albumów do zdjęć bo byli w Ziemi Świętej i mają full zdjęć a M dostał fajne z fotkami z Jerozolimy taki zestaw 3 w Media Markt
bratanicom książki
chrześniakowi piłka nożna fifa coś tam...
tacie kalendarz grawerowany imieniem i kosmetyki
teściowej zestaw książek szwaji
dla kuzynostwa wino nam znajomy ze słoweni przywiózł w takiej wielkiej choince
dzieciakom puzzle z gwiazdorem drewniane (mamy 5 -tkę dwulatków)
Natalce domek z laleczkami cistoline w zestawi farby kredki do malowania ciała dużą lalkę taką jak dzieciaczek
i chyba tyle o czymś na pewno zapomniałam![]()
JA juz bym zbankrutowała! W tym roku, "z okazji kryzysu", umówiliśmy sie ze nie rozbimy sobie prezentów. Jedynymi osobami, które zostaną obdarowane będą dzieci a tych w naszej rodzinie tylko trójka ( czwarte w drodze:-)): moja córa i dwójka dzieci szwagra więc wydatków niewiele. Tak sobie jednak myślę, że wyrówna się bo przecież organizuję Wigilię, więc zakupki będą konkretne
Witajcie dziewczynki:-)
JA nie wyspana bo męża rano do pracy wyprawialam i zapomialam mu kanpek zrobic wieczorem i tak się rozbudzilam ze juz usnąć nie moglam jak o 6 mu robialm:-( Tak sobie leżałam i rozmyślałam
Co do prezentów...to na pierwszą rocznicę ślubu to mąż mi musial kupowac a nie ja jemu:-):-) więc mialam luzik
A pod choinkę Rybka ty chyba przebilaś wszyskichtaka ilość!!! Zaciekawiły mnie te puzzle dla 2latków bo mam chrześnicę 1,6roku i sądzisz ze nadawały by się sie takie puzelki?? Dasz linka
![]()

a prezenty tylko najbliższym

hehe. A Sebusiowi tez myslalam nad takimi puzzlami ale piankowymi, tylko nie wiem czy on ich nie pogryzie
ma takie dziwne hobby gryzienia wszystkiego....albo jak zwykle K wynajdzie jakies dziwne auto strażackie 
I dziś szalała jak nie moglam usnąc z ranka.....ale żebym mogła rozróznić jej łokieć , kolano czy inną część ciała-NIE MOZLIWE:-( musze poczekac by osiagnąc taki sam wiek ciąży jak wy
to mój M kupił gdzieś w markecie taki zestaw puzzli drewnianych 6 rodzai w jednym drewnianym pudle fajne nasza małą na mikołaja dostała
a co do ilości nas sporo jest na wigilii i w świętaa prezenty tylko najbliższym
ja nic na wigilię i święta nie robię bo nie mam jak więc poszaleliśmy z prezentami![]()

Mój synio tez tak szaleje. wczoraj łapałam go za te częśći które wystwaiał ale nie potrafiłam określic czy to łokiec czy nóżka czy jeszcze coś innego. I tez mnie boli jak kopie. Normalnie mam wrażenie ze się nade mną znęca;-)Aż mi łzy ciekną czasami tak boli.
Aż się na głos śmiałam tak mnie to rozbawiło i wzruszyło. Tyle, że u mnie nie jest to bolesne, bo Małe ma tam raczej niewielkie pole do popisu, więc bardziej się tak wypycha niż kopie