reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Witajcie dziewczynki:-)
JA nie wyspana bo męża rano do pracy wyprawialam i zapomialam mu kanpek zrobic wieczorem i tak się rozbudzilam ze juz usnąć nie moglam jak o 6 mu robialm:-( Tak sobie leżałam i rozmyślałam:cool2:

Co do prezentów...to na pierwszą rocznicę ślubu to mąż mi musial kupowac a nie ja jemu:-):-) więc mialam luzik:tak:
A pod choinkę Rybka ty chyba przebilaś wszyskich:shocked2: taka ilość!!! Zaciekawiły mnie te puzzle dla 2latków bo mam chrześnicę 1,6roku i sądzisz ze nadawały by się sie takie puzelki?? Dasz linka:sorry:

Jezu, dopiero wstałam:szok:Nie wiem co sie ze mną ostatnio dzieje ale nie moge zasnąć w nocy. Walam sie przez pół nocy po łóżu, w końcu włączam TV i ogląam głupoty do 2-3 w nocy az mnie oczy bolą i wtedy zasypiam. Wiecie jakie to upierdliwe? Nie wspomnę, że rano jestem nieprzytomna. Kurcze, co sie dzieje? Bezsenność jakas mnie łapie?:-(
Za oknem ponuro, nic się nie chce...Jakis humor mam do bani:no:

nasz mały buszuje po całym brzuchu raz ma główkę z prawej raz z lewej w szpitalu juz był w kanale rodnym główką w dół a wczoraj tak nad pępkiem miał czkawkę:-D:-D:-D rozwala mi brzuch aż czasami sobie krzyknę
Mój synio tez tak szaleje. wczoraj łapałam go za te częśći które wystwaiał ale nie potrafiłam określic czy to łokiec czy nóżka czy jeszcze coś innego. I tez mnie boli jak kopie. Normalnie mam wrażenie ze się nade mną znęca;-)Aż mi łzy ciekną czasami tak boli.

DobreZegarki.pl Zegarki Męskie i Damskie Timemaster, kieszonkowe. Zegarek dla dziecka. Zegarki to nasza pasja!
A co myslicie o takim zegarku, myslalam zeby cos wygrawerowac na tym zamknieciu w srodku..co sadzicie ?

Fajny zegarek. Ja akurat mojemu bym nie kupiła bo zegareczek na bank leżałby potem w szufladzie w ozdobnym opakowaniu, a on woli jednak praktyczne prezenty. Ale jeżeli twój ma inne podejście to prezent pierwsza klasa:tak:Tylko ten a'la złoty kolor jakis taki tombakowaty...

mój M dostał zegarek w komplecie z paskiem do spodni na imieniny w listopadzie :tak::tak::tak: taki skórzany czarny

a wczoraj mi powiedział że gwiazdor do niego dzwonił i powiedział mu co ja chcę i kupił:tak::tak::tak: ale nie powie co:wściekła/y::-D:wściekła/y: to po co mi tak gadał teraz się zastanawiam co tam wymyślił

a ode mnie dostanie czarną koszulę i jakiś fajny krawat tylko kumpela moja musi podjechać i kupić bo ja nie mam możliwości

a co do pomysłów na prezenty to
mojemu bratu i bratowej zamówiliśmy grawerowane długopisy
szwagrowi skórzany grawerowany imieniem i nazwiskiem kalendarz
drugiemu bratu i bratowej książkę o Australii bo się po nowym roku wybierają
rodzicom zestaw albumów do zdjęć bo byli w Ziemi Świętej i mają full zdjęć a M dostał fajne z fotkami z Jerozolimy taki zestaw 3 w Media Markt
bratanicom książki
chrześniakowi piłka nożna fifa coś tam...
tacie kalendarz grawerowany imieniem i kosmetyki
teściowej zestaw książek szwaji
dla kuzynostwa wino nam znajomy ze słoweni przywiózł w takiej wielkiej choince
dzieciakom puzzle z gwiazdorem drewniane (mamy 5 -tkę dwulatków)
Natalce domek z laleczkami cistoline w zestawi farby kredki do malowania ciała dużą lalkę taką jak dzieciaczek
i chyba tyle o czymś na pewno zapomniałam:tak::tak::tak::tak:

Jezu, Rybka ale mieliście wydatków!!!:szok: JA juz bym zbankrutowała! W tym roku, "z okazji kryzysu", umówiliśmy sie ze nie rozbimy sobie prezentów. Jedynymi osobami, które zostaną obdarowane będą dzieci a tych w naszej rodzinie tylko trójka ( czwarte w drodze:-)): moja córa i dwójka dzieci szwagra więc wydatków niewiele. Tak sobie jednak myślę, że wyrówna się bo przecież organizuję Wigilię, więc zakupki będą konkretne:tak:

mirosia moja ginekolog pracuje na Jaczewskiego, więc tam się wybieram, choć początkowo szpital ten mi się jakoś nie podobał (bez konkretnego powodu). a Ty w którym zamierzasz rodzić?

Witajcie dziewczynki:-)
JA nie wyspana bo męża rano do pracy wyprawialam i zapomialam mu kanpek zrobic wieczorem i tak się rozbudzilam ze juz usnąć nie moglam jak o 6 mu robialm:-( Tak sobie leżałam i rozmyślałam:cool2:

Co do prezentów...to na pierwszą rocznicę ślubu to mąż mi musial kupowac a nie ja jemu:-):-) więc mialam luzik:tak:
A pod choinkę Rybka ty chyba przebilaś wszyskich:shocked2: taka ilość!!! Zaciekawiły mnie te puzzle dla 2latków bo mam chrześnicę 1,6roku i sądzisz ze nadawały by się sie takie puzelki?? Dasz linka:sorry:

to mój M kupił gdzieś w markecie taki zestaw puzzli drewnianych 6 rodzai w jednym drewnianym pudle fajne nasza małą na mikołaja dostała:tak::tak::tak:
a co do ilości nas sporo jest na wigilii i w święta:tak::tak: a prezenty tylko najbliższym:tak:

ja nic na wigilię i święta nie robię bo nie mam jak więc poszaleliśmy z prezentami :tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
ja to tylko prezenty dla meza i sebusia...u mojego meza w rodzinie sie nie dajeprezentow pod choinke :eek::eek::eek::eek::confused2::confused2::confused2:
wiec Kamilowi zamowilam grawerowany kufel ( ma juz niezłą kolekcje ) z herbem legi warszawa i z tylku dedykacja " dla kochanego męza od żony Sandry" niech se mysli ze jest kochany:-D hehe. A Sebusiowi tez myslalam nad takimi puzzlami ale piankowymi, tylko nie wiem czy on ich nie pogryzie:confused2:ma takie dziwne hobby gryzienia wszystkiego....albo jak zwykle K wynajdzie jakies dziwne auto strażackie :-D

A moja niunia leży wzdłuż brzucha-głowa z prawej a nóżki z lewej:-) Chyba Neska też ma takie ułożenie dziecka a mamy ten sam teramin 30marzec więc się uspokoiłam bo większość pisze o ułożeniu pośladkowym:tak: I dziś szalała jak nie moglam usnąc z ranka.....ale żebym mogła rozróznić jej łokieć , kolano czy inną część ciała-NIE MOZLIWE:-( musze poczekac by osiagnąc taki sam wiek ciąży jak wy:sorry:

to mój M kupił gdzieś w markecie taki zestaw puzzli drewnianych 6 rodzai w jednym drewnianym pudle fajne nasza małą na mikołaja dostała:tak::tak::tak:
a co do ilości nas sporo jest na wigilii i w święta:tak::tak: a prezenty tylko najbliższym:tak:

ja nic na wigilię i święta nie robię bo nie mam jak więc poszaleliśmy z prezentami :tak::tak::tak:

Ja też niewiele robię na te święta, bo wigilia u rodziców, więc większość na nich spada, ale z prezentami nadal jestem do tyłu:crazy:

uh.. nadrobilam :-D
witam brzuchatki :-)

a mi cos niedobrze znowu. :eek:

a ja nie wiem komu kupowac prezenty.
Chcialabym koniecznie kupic prezencik babci Karola, no i dzieciaczkom. Ehh.. ale to glupie..
nie chcialabym wyjsc na idiotke, ze ktos nam kupi prezent, a my jemu nie kupimy :eek:

reklama
Mój synio tez tak szaleje. wczoraj łapałam go za te częśći które wystwaiał ale nie potrafiłam określic czy to łokiec czy nóżka czy jeszcze coś innego. I tez mnie boli jak kopie. Normalnie mam wrażenie ze się nade mną znęca;-)Aż mi łzy ciekną czasami tak boli.

A ja wczoraj moje Małe za stópki łapałam. Niesamowite uczucie :tak: Aż się na głos śmiałam tak mnie to rozbawiło i wzruszyło. Tyle, że u mnie nie jest to bolesne, bo Małe ma tam raczej niewielkie pole do popisu, więc bardziej się tak wypycha niż kopie :tak:

Do góry