Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja juz mam prezent dla mezunia pod choinke.....zamowie na allegro kufel z herbem Legii Warszawa i z napisem jakims ladnym
pewnie sie ucieszy
mam troche schowanego grosza i akurat starczy
Ja mialam hemoglobine 13 wiec duzo na szczescie...ale mi anemia chyba nie grozi hehe

W ogole egzamin wypada w termin porodu, wiec bede musiala sie bujac z tym do kwietnia, a myslalam, ze zalicze jeszcze z Alexem w srodku...

No tak jeszcze nie mialam 
Smiejemy sie z M, ze Alus da nam do wiwatu jak sie urodzi 

przez Was byłam przez cały czas głodna! I przypomniałam sobie że mam papier ryżowy i może w sobotę śmignę sajgonki z mięskiem mielonym, pieczarkami, cebulką i sosem słodko-kwaśnym ,...mniam..
!
. Nic dziwnego ze potem tyjemy w ekspresowym tempie, jak tylko o lodach, ciastach, sajgonkach i innych pysznościach w kółko czytamy
Wpadłam tylko na chwile, życzyć wam miłej nocki bez konieczności wstawania na siusiu .

mój mąż zrobił dziś przepyszne spaghetti i objadłam się okropnie ;-) a na deser czekoladki miętowe :-) a teraz siedzę i jeszcze mi ciężko, hehehe ;-)Wiecie co...mlodemu wyszla wysypka....i zadzwonilam do lekarza do naszego rodzinnego i wsumie z pielegniarkagadalam co zawsze robi zastrzyki dzieciom i nas zna to powiedziala ze to pewnie trzydniówka....ja do niej mówie ze mlody juz trzydniówke miał a ona mi ze moze miec jeszcze raz....i tak fakycznie...poprzednio jak mial trzydniowke to potem dostal wysypki ktora po przetarciu reka znikała i ta tez znika
niewiem czy to mozliwe ....ale zobaczymy jutro......
Polozylam go spac ....tak sie boje zeby nie zwymiotowal znowu...czopek mu przestanie dzialac kolo 22-23 wiec pewnie zas nocka zarwana..:--
-(

W pracy lipa, nie rozmawiam z moja supervisorka i z niektorymi burakami![]()
Dzis powiedzialam lasce z HRu, ze spadam 1 lutego na macierzynski i ja wcielo, bo myslala, ze pojde tak jak chcialam 2 tyg. przed terminem. I tak bym poszla, gdyby mnie inaczej traktowali! Ale luz, moze moja agencja mi nagra inna prace po urlopie, bo tam jesli sie nic nie zmieni, nie wracam![]()

w sumie spróbuję sama, jak się mała urodzi ;-)
ciekawe, czy tyle wytrzymam
no, ale to mój plan na teraz ;-)

Ta forme przyniosla mi ta ciezarna Hiszpanka ode mnie z pracy. Ale juz Ci wkleje linka i sobie sciagnij ze stronki i wydrukuj:Tabasia- a skąd wzięłaś papiery do wypełnienia???
gdzie się je dostaje?? bo ja nic nie wiem
dziś mi babka mówiła w pracy, że jak masz małe dziecko i nie pracujesz, to możesz się starac o medical card i potem wizyty i leki za darmo... no, ale pewnie gdyby było tak łatwo, to każdy by ją miał...w sumie spróbuję sama, jak się mała urodzi ;-)
ja mam zamiar iść na macierzyński od 1 marca!!ciekawe, czy tyle wytrzymam
no, ale to mój plan na teraz ;-)
echhh, idę siku
taka cogodzinna rozrywka, hehe![]()