reklama
AniaSkrzat1
Fanka BB :)
ja też kiedys nie umiałam zasypiać bez meża, ale w zeszłym roku pracował w innym mieście i do domu wracał tylko na weekendy i po tym się jakoś przyzwyczaiłam,na szczęście teraz pracuje na miejscu
własnie z tej tęsknoty tak się sobą nacieszalismy w te weekendy że Kubka zmajstrowaliśmy, a jak mielismy parcie na Dzidzię to ni chol... nie wychodziło

własnie z tej tęsknoty tak się sobą nacieszalismy w te weekendy że Kubka zmajstrowaliśmy, a jak mielismy parcie na Dzidzię to ni chol... nie wychodziło

wiolonczela42
dziewczyny podsuncie prosze jakiesfajne imiona dla dziewczynki bo to moje dziecie chba bezimiene bedzie. U mnie z ciąża to wyszło super dokładnie wtedy kiedy chciałam i za pierwszym razem no i dziewczynka.
AniaSkrzat1
no my dość sporo próbowaliśmy i w końcu się udało ale w pewnym okresie to miałam takiego doła
,zaczynałam juz mysleć że nie mogę mieć dzidziołka,ale na szczęście mogę
i nie zamierzam poprzestać na jednym o ile warunki życiowe nam na to pozwola
,zaczynałam juz mysleć że nie mogę mieć dzidziołka,ale na szczęście mogę
i nie zamierzam poprzestać na jednym o ile warunki życiowe nam na to pozwola
ionka
matko, ledwo nadrobiłam
;-) tyle tego napisałyście, że nie wiem, kto co pisał 
alez padnięta jestem...
w ogóle siedzę sama, bo M. poszedł do pubu z kumplami... opijają dziecko znajomych... moim zdaniem okropny "zwyczaj"
to tak jak ja :-) akurat w urodziny M.
może nawet ze mną pójdzie, to będzie miał prezent- poogląda dzidzię ;-)
pewnie, prawda z tą pogodą :-) teraz co prawda LEJE i WIEJE, aż telewizja mi padła, ale za to jak fajnie deszczu posłuchać...
już nawet jak zmoknę, to się nie wściekam ;-)
no i z kasą nie jest źle na tych urlopach
co do wysokości macierzyńskiego, to ciągle czekam na list od nich... mam nadzieję na to najwyższe, heheh ;-)
muszę się dowiedzieć o te czopki glicerynowe... bo znam tylko tutejsze dla dzidziolków na zbicie temperatury... moje dzieci w przedszkolu na zaparcia dostają syropki tylko... a działają po jakimś czasie dopiero...
dziś byłam na zastępstwie w 3-latkach i dowiedziałam się, że jestem gruba, bo mam duży brzuch
dzieci są przeurocze, nie? 
;-) tyle tego napisałyście, że nie wiem, kto co pisał 
alez padnięta jestem...
w ogóle siedzę sama, bo M. poszedł do pubu z kumplami... opijają dziecko znajomych... moim zdaniem okropny "zwyczaj"

Ja ide 21 stycznia do gina to znów dzidziolka pooglądam![]()
to tak jak ja :-) akurat w urodziny M.
może nawet ze mną pójdzie, to będzie miał prezent- poogląda dzidzię ;-)Do tego dowiedzialam sie dzis, ze u nas nie ma becikowego, ale co miesiac wyplacaja prawie 150euro do osiemnastego roku zycia dziecka, wiec chyba lepsze rozwiazanie.
Macierzynskiego jest od 240-280euro tygodniowo, wiec tez da sie zyc. No i do pogody sie mozna przyzwyczaicWcale tak duzo nie pada ;-)
pewnie, prawda z tą pogodą :-) teraz co prawda LEJE i WIEJE, aż telewizja mi padła, ale za to jak fajnie deszczu posłuchać...
już nawet jak zmoknę, to się nie wściekam ;-)no i z kasą nie jest źle na tych urlopach

co do wysokości macierzyńskiego, to ciągle czekam na list od nich... mam nadzieję na to najwyższe, heheh ;-)
muszę się dowiedzieć o te czopki glicerynowe... bo znam tylko tutejsze dla dzidziolków na zbicie temperatury... moje dzieci w przedszkolu na zaparcia dostają syropki tylko... a działają po jakimś czasie dopiero...
dziś byłam na zastępstwie w 3-latkach i dowiedziałam się, że jestem gruba, bo mam duży brzuch
dzieci są przeurocze, nie? 
reklama
wiolonczela42
mój mąz pracuje w takim samym systemie