reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Ja też wszystko piorę, wczoraj jak dostałam okrycie kąpielowe, to tak śmierdziało benzyną że :szok: A było zapakowane.

Trzeba poprać, jednak nie wiadomo czym to to było konserwowane:no:

reklama
Baldachimu też nie kupujemy, może dla dziewczynki to jeszcze taki gadżet księżniczki :-p:-p ale dla chłopca ??NIe:no::no:

Kilka godzin prądu nie miałam i myślałam, że umrę, jak tu żyć bez prądu, jak nic nie działa :tak: Ale jestem w końcu, dzięki temu spakowałam się do szpitala, wygotowałam butelki i ogarnęłam dokładniej mieszkanko, więc plus też jakiś jest :)

Ja to mam akcje z nowymi rzeczami czasami ze tak naprawde niewiadomo kto ich tam dotykal i gdzie to lezalo :sorry2: ja tez wszystko piore, chociaz mi sie nie chce :-)
a tak wogole to jeszcze nic mam nie zrobione

tetre bym uprala, na bank, wycierasz buzie dziecka , czasami sie kladzie dziecko na tetrze, ja czesto ukladalam tetre na kocyc i dopiero malucha ( bo kocyka nie pralam codziennie a pieluchy tetrowe bardzo czesto ) , potem przestalam prasowac bo mi sie nie chcialo, tylko pralam w wysokiej temperaturze.

a mam jeszcze jedno pytanie.
wiecie.. pierwsze dziecko :-D

zastanawiam sie czy kupowac poduszeczke, taka na ktorej bede podnosic dziecko do karmienia np.
to znaczy widzialam, ze siostra Karola tak ma, ze mala lezy na poduszce i Paulina do karmienia podnosi mala razem z ta poduszeczka.
czy tak jest wygodniej?
bo ja nie chcialam w ogole kupowac poscieli ani wypelnienia na poczatek.
mam kocyki, rozek...

a mam jeszcze jedno pytanie.
wiecie.. pierwsze dziecko :-D

zastanawiam sie czy kupowac poduszeczke, taka na ktorej bede podnosic dziecko do karmienia np.
to znaczy widzialam, ze siostra Karola tak ma, ze mala lezy na poduszce i Paulina do karmienia podnosi mala razem z ta poduszeczka.
czy tak jest wygodniej?
bo ja nie chcialam w ogole kupowac poscieli ani wypelnienia na poczatek.
mam kocyki, rozek...
Ja bym kupiła samą poduszeczkę, nie kupuję drugiej pościeli na razie, poduszkę mam, a przydaje się właśnie np. do karmienia :) Można kupić ją osobno :tak:

Cześć Marcóweczki :p
Siedzę z dziwnymi bólami brzucha i tak jakoś mi niedobrze..
Zastanawiam się co za kretyn udostepnia w necie informacje na temat tego jak zabić własne dziecko? Bez problemu można zdobyć informacje o tabletkach wczesnoporonnych , są jeszcze sposoby jak je wyciągnąć od lekarza żeby koszty były niższe.. Normalnie aż mnie nosi jak zobaczyłam ile tego jest.
Nie mogę tego zrozumieć..
Dobra a co u Was, jak samopoczucia i brzuszki ?:tak:
U mnie maluch po krótkiej przerwie znowu psoci w brzuchu ah jak tęskniłam za tymi kopniakami :).

reklama
Do góry