reklama
Hejka!!
Własnie dziś się dowiedzieliśmy, że na 100% u nas jest CHŁOPCZYK!!Sama widziałam klejnoty
WIęc tak jak przypuszczaliśmy
Imię: Tomasz Jan
:-)
Nie mam siły poczytac co naskrobałyście.. jutro czeka mnie wyjazd o 6:15 na uczelnię# godziny autobusem w jedną stronę..
Masakra... a tak mnie krocze ciągnie, że
ledwo łażę..eh..
Jutro jak wrócę to spróbuję Was ogarnąc, tzn. Wasze posty;-) DO jutra!
P.S ALe z M jesteśmy szczęśliwi:-):-)
No i fotkę buziulki śpiącej dostaliśyAle skaner oddałam mamie i nie mam jak Wam pokazac..
![]()
Moje gratulacje

AniaSkrzat1
Fanka BB :)
Agniesiak gratuluję syneczka
Gosia ja prałam w 40 bo to przecież i tak czyste,tylko dla odświerzenia się pierze ,pózniej jak mały bedzie brudził to bedę gotować

Gosia ja prałam w 40 bo to przecież i tak czyste,tylko dla odświerzenia się pierze ,pózniej jak mały bedzie brudził to bedę gotować

Młoda mamuśka:)
Agniesiak-gratuluję synusia

mysz1978
ja generalnei wszystko piore w 60 stopniach. Pieluchy tetrowe pralam razem ze starszymi (po Jasiu) flanelowymi i recznikiem Jasia kapielowym i chyba nastawilam temperature na 90 stopni nawet - przynjamniej na pewno pozbylam sie tego fabrycznego zapachu, choc pewnie i w 40 stopniach tez by zapach sie ulotnil 

Agniesiak gratuluję syneczka
Gosia ja prałam w 40 bo to przecież i tak czyste,tylko dla odświerzenia się pierze ,pózniej jak mały bedzie brudził to bedę gotować![]()
dzieki Ania...tak myslałam że w 40...ale zmyliła mnie karteczka w jednym komplecie pieluch - napisane jest że w 95

Młoda mamuśka:)
Z reguły zalecane jest w takich wysokich prać rzeczy dla niemowlaków.Ja leje wodę prysznicem do pralki,więc nie wiem ile stopni ale musiało być dużo bo woda prawie parzyła.O dziwo materiałom to nie zaszkodziło.ja generalnei wszystko piore w 60 stopniach. Pieluchy tetrowe pralam razem ze starszymi (po Jasiu) flanelowymi i recznikiem Jasia kapielowym i chyba nastawilam temperature na 90 stopni nawet - przynjamniej na pewno pozbylam sie tego fabrycznego zapachu, choc pewnie i w 40 stopniach tez by zapach sie ulotnil![]()
to ja też się pochwale... na 100% dziewczynka 

Mój gin se kupił nowy aparat USG (taki 4D), dokładny obraz jak szlak i zrobił zdjęcie siuśki, kurcze takie dwie połóweczki, ale bez siusiaka więc wsio jasne
położona główką w dół, zwrócona tyłem, więc buźki nie widziałam. Zmierzył mi też ranę na macicy po CC (ma 5mm więc git). Tylko mi jej nie zważył, ale co tam rośnie, ja to czuję.
a bóle w kościach krocza - to niby przez hormony..
więc jestem spokojna. A łożysko z przedniej ściany znalazło się nagle na tylniej
hmmm
troche mnie pouspokajał porodem, kurcze chciałabym z nim rodzić, ale chyba zdecyduje się na inny szpital... oby tam mnie też potraktowali tak jak on by potraktował - czyli szybki, dynamiczny poród naturalny bądz nastepne cc...

położona główką w dół, zwrócona tyłem, więc buźki nie widziałam. Zmierzył mi też ranę na macicy po CC (ma 5mm więc git). Tylko mi jej nie zważył, ale co tam rośnie, ja to czuję.
a bóle w kościach krocza - to niby przez hormony..

troche mnie pouspokajał porodem, kurcze chciałabym z nim rodzić, ale chyba zdecyduje się na inny szpital... oby tam mnie też potraktowali tak jak on by potraktował - czyli szybki, dynamiczny poród naturalny bądz nastepne cc...
marela
Podwójna marcóweczka ;)
Gratuluję synka !!!:-):-):-)Hejka!!
Własnie dziś się dowiedzieliśmy, że na 100% u nas jest CHŁOPCZYK!!Sama widziałam klejnoty
WIęc tak jak przypuszczaliśmy
Imię: Tomasz Jan
:-)
Mirosia- równiez naleza sie gratulacje

A my juz u tesciów- pochwale sie tesciowa upiekła sama wedline wiec była zdrowa kolacja- bez konserwantów , no i do tego "Piróg biłgorajski" - dla mnie pychotka uwielbiam go , ale mało ludzi go lubi :-). Normalnie anioł nie tesciowa- wszystko dla mnie zrobila. No i dostalismy rozek w misie

reklama
moniSkaBe
Z reguły zalecane jest w takich wysokich prać rzeczy dla niemowlaków.Ja leje wodę prysznicem do pralki,więc nie wiem ile stopni ale musiało być dużo bo woda prawie parzyła.O dziwo materiałom to nie zaszkodziło.
w sumie na ubrankach jest napisane zeby prac w 40 ..