Ja nic na targu nie kupowałamTyle, że jak kupujesz w tesco na wyprzedaży o masz dużo taniej niż na targu, a jakość o niebo lepsza

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nic na targu nie kupowałamTyle, że jak kupujesz w tesco na wyprzedaży o masz dużo taniej niż na targu, a jakość o niebo lepsza
Witam was:-)
Agniesiak gratuluje synka
mirosia wanienka taka kosztuje od 26do 36zł zależy w jakim sklepie
Mam pytanie do dziewczyn,które biorą Fenoterol (wiem,że patinka i rybka to napewno) Czy jak bierzecie ten lek to mimo to macie skurcze? Ja jak wstaje z łóżka do WC to prawie zawsze mam twardy brzuch:-( I niewiem teraz czy to normalne...Ja biore 8x1/2tabl w ciągu 24h może to za mała dawka?
nadia ja tez tak mam i biorę tę samą dawkę co Ty. Jednak widzę różnice tak samo jak katrinka bo jak wstaje to jest twardy a póżniej puszcza i przede wszystkim nie boli!! Ja i tak przyspieszyłam wizytke i ide do gina teraz we wtorek bo boje sie ze te twardnienia mogą skrucic jeszcze mi szyjke albo doprowadzić do rozwarcia. Ja mimo to magnez też biore 3x2 bo mam zaburzenia rytmu serca i pomaga też na te twardnienia i skurcze łydek ;-) no i czasami nospe.wiesz co ja jak wstaje i chodze to tez mam twardy brzuchol ale wydaje mi sie ze to chyba tak musi byc jak usiąde albo sie poloze to jest normalny mieciutki, zanim zaczelam brac ten fenoterol to dodatkowo jak chwile pochodzilam to mnie troche bolal a teraz juz jest ok i moge normalnie funkcjonowac
mnie wzrusza od początku, myślałam, że przejdzie z czasem...ale nicwiecie co, ja nie mogę czytac żadnych opisów z porodówek- siedzę i ryczęa jeszcze z miesiąc temu czytałam i nic mnie nie wzruszało
![]()