reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Tyle, że jak kupujesz w tesco na wyprzedaży o masz dużo taniej niż na targu, a jakość o niebo lepsza
Ja nic na targu nie kupowałam:confused: Napisalam,ze w mniejszych sklepach... typu Pepco,dzidziuś, texila market i wszystko ubranka są bawełniane a butelki z aventu kupilam 2 za 26zł w promocji itp. :tak: tak samo bodziaki kaftaniki to jedna rzecz bawełniana kosztowała nie więcej jak od 6-20zł.

reklama
Witam! U nas nocka calkiem całkiem. Spanko fajne. Nie budziłam sie za często jedynie na zmiane pozycji hehe ale ok. No i doczekałam sie śniadanka...tosty z serem i szyneczką mniaaammm Warto czasami powiedzieć więcej i zrobić mała awanturke hihi :-):-):-) Teraz mój M bedzie sprzątał a ja siebie ogarne bo moja siostra do nas przyjezdza. Beda sie uczyć bo M przed teologią studiował 3 lata filozofie i beda jakas prace pisać czy cos hehe. Ja dzisiaj sobie wygodnie siąde w foteliku i bede powolutku prasować ostatnią "porcję" prania. Zostały jeszcze tetrowe pieluszki i tyle.
Witam was:-)
Agniesiak gratuluje synka:-D
mirosia wanienka taka kosztuje od 26do 36zł zależy w jakim sklepie:szok:
Mam pytanie do dziewczyn,które biorą Fenoterol (wiem,że patinka i rybka to napewno) Czy jak bierzecie ten lek to mimo to macie skurcze? Ja jak wstaje z łóżka do WC to prawie zawsze mam twardy brzuch:-( I niewiem teraz czy to normalne...Ja biore 8x1/2tabl w ciągu 24h może to za mała dawka?

wiesz co ja jak wstaje i chodze to tez mam twardy brzuchol ale wydaje mi sie ze to chyba tak musi byc jak usiąde albo sie poloze to jest normalny mieciutki, zanim zaczelam brac ten fenoterol to dodatkowo jak chwile pochodzilam to mnie troche bolal a teraz juz jest ok i moge normalnie funkcjonowac
nadia ja tez tak mam i biorę tę samą dawkę co Ty. Jednak widzę różnice tak samo jak katrinka bo jak wstaje to jest twardy a póżniej puszcza i przede wszystkim nie boli!! Ja i tak przyspieszyłam wizytke i ide do gina teraz we wtorek bo boje sie ze te twardnienia mogą skrucic jeszcze mi szyjke albo doprowadzić do rozwarcia. Ja mimo to magnez też biore 3x2 bo mam zaburzenia rytmu serca i pomaga też na te twardnienia i skurcze łydek ;-) no i czasami nospe.

Spokojnego dnia!!! Bede do was zaglądać!!;-)
zaczełam 32 tydzień!! jak ten czas leci!!! aaaaaa

Ja też się witam :-)
Ale na pisanie za bardzo nie mam chęci więc Was poczytałm i spadam się kimnąć z Igorkiem:-)

P.S.ale się obżarłam gołąbków jak dziki prosiak :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Miłego dnia

czy któraś z Was ma problemy z ciśnieniem tzn.nadciśnieniem
ja zawsze miałam dobre ksiazkowe 120/80, dziś rano pobolewała mnie głowa, zmierzyłam a tu 130/190, czy którejś z Was zdarzyło się coś podobnego? moja gin tradycyjnie nie odbiera, nic mi nie puchnie, dzieciaki się ruszają, co Wy na to?

wiecie co, ja nie mogę czytac żadnych opisów z porodówek- siedzę i ryczę :baffled: a jeszcze z miesiąc temu czytałam i nic mnie nie wzruszało :confused:
mnie wzrusza od początku, myślałam, że przejdzie z czasem...ale nic :baffled:
dalej ryczę, jak czytam o porodach :blink:
tak więc już się nastawiłam, że swój na pewno cały przeryczę, będzie ciekawie :confused::-D

A ja to nie czytam wogole tych opisow porodow, mnie to zaraz wszystko bolec zaczyna. Poza tym zaczynam sie bac komplikacji itd itp. Tak to o tym nie mysle :)

Tak wogole to czesc :)
U nas piekne slonce ale zimno strasznie

Noi ja tez sie witam;-)Dopiero teraz,bo wczesniej robiłam pranie jedno juz wyschłe i czeka na prasowanko i ułorzenie do szafki.Pozamiatałam,jeszcze musze zmyc podłoge.Obiadej juz jest.Nocke miałam fajna wyspałam sie u nas jest zimno -15 na dworzu.

Dobry. Oj dzisiaj weekendowo i spokojnie. hehe wszystkie sie chcą nacieszyć samcami :tak:
Mój pojechał na deske a ja od rana na nogach. Zrobiłam mu kanapki, wyszykowałam i pojechałam do czytelni na uczelnie :baffled: No ale wszystko znalazłam wiec teraz ta mniej przyjemna czesc-trzeba cos napisac. Ale jakoś optymizmu nabrałam bo miło pogadałam w dziekanacie i mam wrazenie ze ogólnie na uczelni jak widza ciezarna to wszyscy jacys tacy mili i uprzejmi. Mem nadzieje ze na obronie tez tak bedzie hehe
No i po drodze zajrzałam do sklepu po jedna konkretna rzecz... i oczywiscie jak tam juz byłam to musiałam zajrzec do kilku innych :-D I z tej okazji zakupiłam 4 bluzki i sweterek:sorry2: Bluzki takie co i teraz sie zmieszcze wiec moge udawac ze to był konieczny zakup na brzuch ciążowy ;-)

alex Ty dobre pomysły masz dziewczyno :-) napisze, moze cos da rade wymyslic bo bez sensu płacic za firanki czy inne falbanki których nie chce.

marti gratulejszyns zakupu mieszkania. Dobrze zrozumiałam ze tylko mąż był na umowie przedwstępnej? Macie rozdzielność majatkowa?

reklama
hej, nic mi się nie chce - od wczoraj dopadł mnie mega leń:dry::dry::dry:

dziś M pozbył się wreszcie swojego 200-litrowego akwarium
rybki przeprowadziły się do mojego brata, aby ustąpić miejsca łóżeczku - które i tak jeszcze do nas nie przyszło:dry:

matkoo, nawet pisać mi się nie chcę, wpadnę wieczorem, może nabiorę werwy:-D

agniesiak
gratuluję syneczka, nareszcie się doczekałaś:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Do góry