reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

No na pewno nie :-D Chodzi o wyrobienie przyzwyczajenia, teraz przez te pierwsze mesiace. Tak przynajmniej zalecaja, zeby robic i ja sie tego trzymam :happy2: Wiadomo, ze kazde dzieciatko jest inne i kazdy ma swoje sposoby. U nas ten sie sprawdza.
Hm... no może i ma to sens ;-). Ale ja wózek trzymam w wózkowni, więc nic z tego.

reklama
mnie zaczęły wypadać jakoś jak Filip miał 6 miesięcy. Ale ja mam bardzo gęste włosy. Nawet jak mi bardzo wypadały to sie pytałam fryzjerki czy da sie coś z tym zrobić, a ona stwierdziła że po co, jak ja mam ich tyle na głowie. Faktycznie, normalnie kask mi sie zrobił. Ściemniały mi i zesztywniały.
A teraz przy Wiktorii, powiedziała bym że mam włosy bez zmiany. Może odrobinke gęściejsze

Tabasia i bardzo dobrze, że nie pojechaliście do szpitala, nas trzymali 5 godzin i się nie doczekaliśmy, a do tego okropnie sie balam, żeby mała żadngo zarazka nie złapała :/
takie irlandzkie podejście, chore niemowlaki traktowane na równi z pijaczkiem z obitą głową :/
dobrze, że jednak to nie zapalenie ucha!
aaale ostatnio jak byliśmy z tym paszportem na Gardzie, jedna "podróżniczka" :/ taki cyrk odstawiła tam, że szok. musiałam dziecko załaniać sobą, tak się miotała po posterunku, jakaś naćpana chyba i darła ryje że hej :/

moje włosy tez wychodzą :/ masakra, właśnie zacząło się 3 miesiące po porodzie :/ biorę skrzyp, ale póki co to nie widzę zmian :/

reklama
Wezcie nie straszcie z tymi klakami!! :szok::eek:

Ionka no ja pamietam Twoja wizyte w szpitalu :shocked2: W tej przychodni dzis tez pelno smarkajacych babc bylo :wściekła/y: Jak ja nie trawie takiego podejscia. Dosyc, ze mielismy umowiana wizyte na konkretna godzine i tak musialam czekac :dry:

Zamotalam sie w chuste :-):-):-):-) Najpierw probowalam z miskiem pluszowym, a pozniej z Alem :-D i jak na pierwszy raz to calkiem fajnie poszlo. Wkleje fotki na odpowiednim watku.
I powiem Wam, ze bardzo nam sie podobalo :-)
Blueberry ekspertko rzuc okiem czy dobrze go tam wyowijalam ;-)

Do góry