Witam dziewczyny!
Rzadko się odzywam bo pracuję ale czytam Was na bieżąco tylko na napisanie często brak już czasu lub sił;-) Pogoda beznadziejna co chwilę pada i siedzimy w domu, a chciałam dziś zrobić pierwszy uroczysty Marcela spacer w spcerówce :-):-) bo gondola już za mała, mamy tą od x-landera i parasolkę kiedyś chyba wklejałam link wczoraj do rodzinki wzięliśmy prasolkę ale tylko w domu byliśmy i dla małego super sprawa. Mimo tego że był na leżąco to i tak o wiele więcej widział niż w gondoli i mega zadowolony

Co do śpiworków my też mamy kilka, ten z lidla, ikei, 5,10,15 (z wyprzedaży

) i jeszcze taki kupiony w realu i uważam że to super sprawa, mały się nie rozkopuje i nie zauważyłam żeby to ograniczało jego ruchy.
W sobotę byłam na panieńskim ale SUPER było. Rozpoczęło się o 18 najpierw w domku a o 22 na imprezę do lokalu gdzie miałysmy zarezerwowany stolik. O 3 byłam w domku, przydał się taki beztroski wieczór i noc jak za dawnych lat;-), akumulatory naładowane. Heh a najśmieszniejsze jest to że moje kumpele stwierdziły że miałam większy "ogon"

;-) teraz jak jestem meżatką i matką niż wcześniej hehe. Miło ;-) jak dostanę od kumpeli fotki to wstawię jakieś.
Marciaa Dużo zdrówka!!!! W Poznaniu chyba panuje jakaś epidemia bo jesteś już trzecią osobą o której słyszę że ma anginę w ostatnim czasie