reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Ostatnia edycja:
reklama
polka ucałuj Franulę od eciotki;-)
nesiaa u nas wysypka po trzydniówce pokazała się dwa dni później.

Poza tym u mnie nic ciekawego więc nie zanudzam;-) ostatnio mam totalny brak weny wiec was tylko podczytuję:sorry:

no to jeszcze troszkę, ja mam 21.02 kolejną wizytę, teraz byłam to z franiem wszystko ok, tylko łożysko mam przodujące nisko. no ale niżej nie będzie to najważniejsze.
To szczedzaj sie kochana przy takim lozysku :tak: U mnie skonczylo sie cc wlasnie przez przodujace...

Ionka co za koszmar, dobrze, ze nic sie nie stalo!

Witajcie :-)
U nas nocka super, przespana bez pobudki :szok: Pierwszy raz od pol roku! Ale Al juz jest cwany i jak mu smok wypadnie, to sam sobie go wklada do buzki i spi dalej :-) Rano obudzil sie przed 7, po czym polozylam go 3 razy i usnal jeszcze. Wiec wstalismy o 8:15 :-) W koncu sie w miare wyspalam i od razu jestem inna!
Teraz sam sie bawi, a ja zaraz sniadanko zjem. No i chyba rezygnuje z jednej drzemki :baffled: Wczoraj nie moglam go uspic. Poniej padl w 3 minuty, ale spal tylko 1h, no i do wieczora troche ciezko bylo, bo marudzil... Zobaczymy dzisiaj. Na pewno sprobuje go polozyc.

U nas z M podzial obowiazkow rowny. Tzn. on siedzi z Alem 3 cale dni, od rana do wieczora. Jak ja wracam z pracy, to dziecko juz spi. A M zaczyna ogarniac chate, bo zawsze byla awantura, ze syf zostawiony :-D Ale w tyg. to i tak ja wiecej robie. Jakos wole sama, choc sie wsciekam, ze mi nie pomoze czasem :-p

ramari to już masz z górki z pracą :) fajnie że macie bal przebierańców w żłobku :)

co do balu to ja też muszę coś pomyśleć ale dla Julki a ona już od 3 lat niezmiennie : księżniczka, więc wielkiego pola do popisu nie mamy :)

czarna to czekamy na wieści jak poszło, trzymam kciuki - będzie dobrze :)

jej Franko dziękuje :) !!! !!! !!! 10miesięcy :) wow:) czas mi ucieka.

Zrobiłam wolne Oliwii :) a T.już przyleciała i z gębą na mnie :( buuuuuuuuuu.

Idę zmywać :)

hej u nas noc suoer maly spal od 18 do 9.30,mial pobudke o 1 na kaszke dal mu R,potem troche sie powiercil o 4 dostal mleka,potem o 7.30 dostal mleka i wylodowal u nas i spalismy do 9.3o ale sie wyspalam!!!!!!!!!!!

Polka buziaczki dla Franulki:)

Czarna powodzenia!!!!

Ja bym poszla na jakies zakupy ale z kasa cienkawo u nas;/ no nic pojde na wiosne:)

Poza tym dzisiaj do pediatry po 14 idziemy zobaczyc jak z tym uszkiem:)

reklama
Do góry