reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Dzińbry:)Dzisiaj wstałam 6.40 ,Milenka o 7 , a Miłosz 7,30:)Reszta nocy przespana spokojnie:)
W przedszkolu dzisiaj Dzień Dziadków, przyjedzie tylko teściowa, teściowi wypadło coś w pracy i się nie urwie.Tortu więc nie piękę, będzie dukanowskin sernik i trule do kawki.Zresztą babcia przyjezdna a musi wrócić bo na rano do pracy.Najważniejsze,że będzie , dziecko się nastawiło i przygotowało:)
OwIrene nerwy zrozumiałe, trudno udźwignąć własne napięcie i jeszcze Mamę musisz wspierać i Babcię ...Powrót na pełny etat wyjdzie Ci na dobre, nie daj sie mezowi stłamsić:)
Polka sle pozytywne fluidy , nie smutaj:***

Jo tyż sie witom

Ja tez pobudka juz po 7 z mezem do pracy, ten polazł a ja juz nakarmilam Krystiego jajka na sniadanie dla mnie i Sebiego ugotowane a Sebki jak spał tak śpi !!! a Kristianko sie bawi , kaszlunia dalej ale na szczescie spal cala noc. Macie jakies domowe sposoby na kaszel u bobo ?on chyba ten kaszel ma od gardła. Tak podejrzewam bo chrypke tez ma i teraz pewnie bedzie łapał czesto po tych plesniawkach co mial az na krtani :( biedaczek.
U mnie pod domem peeeełno Panow robotnikow, rozkopali mi droge pod domem i nie ma jak chodzic, płot lezy ojj tesciu bedzie musial naprawic. Robią nam kanalizajce i kopia na calą szerowkosc drogi, Ale Sebi ma radosc bo popatrzy na koparki z bliska :) i ja mam troche spokoju.

Dzięku dziewczynki za trzymacie kciukasów ja sie troche stresuje. Bo wiecie co dziadek sie zadeklarował ze bedzie pilował moje dzieciarki jak tesciowa wyjedzie wsumie to beda tylko 2 tygodnie do jej powrotu ale jakos tak sie boje ze nie da rady z Krystim. NO zobaczymy. Uwielbiam prace w szmatkach serio. Czuje sie wtedy spełniona hehe.

A Sebi nadal śpi :p

Milego dnia marcowe mamunie :*

witajcie

u nas noc nieprzespana!!!! wykrakalam!! chyba kolejne zabki bo jak nie to to co...

ale naprawde dosc mam bo pobudki co godzinka, och, a o 23 placz jak nigdy:-(

potem doczytam jak bedzie chwila

milego!!!!

No dzień dobry :)

Dzięki Frotka :) :) jakoś dam radę.

Ja tylko nie śpie :) Franko jednak o 5.00tak stekał przez sen, że dałam mu butle i nadal śpi :) dzięki n&h :*
czarna fajnie że lubisz to robić :) powodzenia !!! Ja tam do sklepu się nie nadaje :)

Idę budzić Oliwkę bo do przedszkola nie zajdziemy w porę :) Muszę jeszcze śmieci na wyrzucać co mam bo dziś zabierają !!! No i kosz wytargać na ulice:)
Miłego dnia:)
yra a Ty ok się czujesz.? rano tak znikłas wczoraj.
No i jak tam chorowitki?

Polusia czekam na tytuł :) książki hi hi

polka, frotka książka jest bardzo dobra : są to dwie części ,,czas zamknięty" i ,,pokonani" Hanna Cygler. rzecz dzieję się w czasie drugiej wojny światowej i po niej. opowiada o losach jednej rodziny. bardzo dobra książka polecam :)

a tak wogóle to dzień dobry :)
nocka ok, mała spała do rano, dziś M zawiózł Julkę do szkoły. ja zjadłam śniadanko i mam ambitny plan dnia: obiadek trza zrobić bo dziś Julka wcześniej ze szkoły więc pewnie się skusi:) będę piekła chlebek bananowy z żurawiną i muszę Poli ciuszki poprasować :)
zobaczymy co z tego zrobię.

polka nie smuć się, wysyłam same pozytywne myśli do Ciebie :) dla Frania buziak *)

ajentka to mąż musiał być przerażony jak mu powiedziałaś o bliźniakach. pewnie jego mina była bezcenna :)

wszystkim chorym zdróweczka życzę *)
miłego dzionka :)

witam i ja

u mnie wszystko ok, franiu kopie, jasiu też ok i to najważniejsze odpukać.

ajentka nieźle z tymi bliźniakami hehe

co do facetów u nas tylko mój M gotuje w domu, ja się do gotowania nie mieszam bo tak go przyzwyczaiłam od początku bycia razem, ze jeśli on nie ugotuje nie będzie co jeść, więc mam o tyle dobrze, ja na mojego M nie narzekam nic a nic :))) kocham go nad życie , pomaga mi w domu, przy małym. ogarnie itp. odpukać oby tak dalej i zawsze :)

Witajcie Kochane :-)
Już jestem, napisałam już to cholerstwo. Teraz muszę jeszcze zrobić literature, spis rysunków i tabel. Czekam na opinie mojego promotora. Jeśli wszystko będzie ok to w poniedziałek składam prace w dziekanacie.
Wybaczcie mi, ze Was nie nadrobie. Mam nadzieje, że u Was wszystko dobrze.
Polka buziaki dla Franusia :*

reklama
Do góry