ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Mój też mi nie pomaga tyle, że już się przyzwyczaiłam :/ czasami wole żeby siedział i się nie wtrącał w moje sprzątanie i gotowanie
niż ma mi się plątać, ale fajnie by było jakby kiedyś i on coś zrobił 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
heronek brawo dla Redana![]()
idę sobie poczytać do łóżka, wypożyczyłam w bibliotece ciekawą książkę i już nie wiele mi zostało aby ją skończyć czytać![]()
Dzwonil facet od tego sklepu z bielizna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mam jutro przyjsc na próbe na 11:30 i potem kierwniczka zdecyduje czy mnie chce!!!!!!!!!!!!! ale jestem wesoła w tej sytuejszyn !!
![]()

Jak robiła mi usg to pyta się czy mam w rodzinie bliźniaki a ja na to że tak i to nie jedne a ona no widać bo ma pani predyspozycje, jestem w okresie owulacyjnym i wykształciły się dwa pęcherzyki. Normalnie jak mi o tym powiedziała to zaczęłam myśleć i chociaż wiem że nie ma pewności że doszłoby do zapłodnienia to zaczęłam sobie wyobrażać jakby wyglądały moje cudne bliźniaki i zachciało mi się

Normalnie wariatka ze mnie. M powiedział że postaramy się o parkę za półtora roku, a byście widziały ten jego strach w oczach gdy zaczęłam rozmyślać o obecnej owulacji i możliwości wykorzystania jej możliwości
Dzień babcia i dziadka był połączony z moimi imieninami i było super. Babcie dostały po ślicznym bukieciku wręczonym własnoręcznie przez Marcelka:-) oraz wspólnie z dziadkami kalendarz ścienny ze zdjęciami wnusia. Byli zachwyceni.