reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
no mój zrobi sobie kanapki .... ale grunt że ja tego mu nie zrobię :) niech się znowu dowie która połowa dnia jest dłuższa :) potem znowu będzie robił to co do niego należy czyli doceni jak to fajnie jak się ma w domu oprane, ugotowane i posprzątane.

spadam dziewczynki się wykąpać i lulu. Fajnie się z Wami pisze, ten tydzień mam wolny więc postaram się częściej :) ucałujcie swoich chorowitków :* przepanej i spokojnej nocki życzę :)

Marciaa super,ze tak poszlo!powodzenia!!!

Czarna gratulacje!

ionka kurka, wspolczuje, najgorsza jest ta bezsilnosc...dobrze,ze wszystko dobrze sie skonczylo!!!

n&h watpie, ze Mlody jest wyglodnialy, ale sprobuje dawac mleko z kaszka, dzieki!

polusia dobre, moj M tez tak mowi....hehehehe...a jak mu odpowiem, ze ja przeciez nie leze caly dzien, to on mowi, ze jego praca jest najbardziej meczaca ze wszystkich prac....hehehe...niestety przetlumaczyc sie nie da...

A dzis Redan spal mi tylko od 10.30-12 w dzien :szok:, dopiero padl o 7. Ech te nasze dzieciaczki....do tego sie pochwale, ze jak chcial mleka, to juz nie sciagal mi bluzki, zeby sie dorwac do piersi, tylko wyciagnal raczki, zeby go wziac na raczki i wtedy pokazal na butelke...jestem taka dumna!:-)

ionka straszne to co przezyłas!!!Dobrze ze malutkiej nic nie było!Ja tez juz takie cos przezyłam i mam nadzieje ze juz wiecej nikomu takie cos sie nie przytrafi!

cc głosik oddany:)

Mój chłop lubi zmywac,ale ostatnio nie bardzo mu sie chciało.Bartus spi a ja mam chwilke dla siebie bo potem tez ide lulac.

heronek brawo dla Redana :)

idę sobie poczytać do łóżka, wypożyczyłam w bibliotece ciekawą książkę i już nie wiele mi zostało aby ją skończyć czytać :)

a moj chlop przewaznie chowa naczynia do zmywarki, choc tu zdarzają się czasem wyjątki, ale jak wraca z pracy albo idzie na popoludnie to zwykle rozklada naczynia ze zmywarki do szafek, i ogolnie sprzątanie takie grubsze jest na jego glowie, ja tylko scieram kurze z mebli no i w kuchni raczej staram sie myc zlew i kuchenke, reszta sprzątania nalezy do niego, ja gotuje ha ale to akurat lubie :) ja zwykle wstawiam pranie, ale rozwiesza czesto m :)
a co do sprzątania to ja niecierpie tego robic i caly czas mu mowie ze on musi sprzątac, a jak mu sie nie chce to trzeba kogos zatrudnic i to on za to zaplaci, bo ja juz nie mam sily a przede wszystkim czasu zeby to wszystko zrobic, efekt finansowy cudnie na niego działa :)

reklama
Cześć!
No jak nic nie mam czasu... przygotowania do powrotu do pracy i starsza znów chora i siedzi w domu- teraz Rumień Zakaźny!Masakra

Widze że mężowie generalnie sa zmęczeni.... mój od tygodnia na urlopie i widzę że czas przelatuje mu przez palce....a tyle do zrobienia.... ale fakt że w kuchni on też porządzi - dziś robił sok z 3 kg marchwi, jabłek i 1 kg buraczków...obierał z pół godziny. ALe pychotka. Potem zrobił frytki z kotletami mielonymi - więc jak na niego to nieźle:-p
Tyle się u Was dzieje że nie wiem czy dam rade przeczytać z 3 dni:-D!
ionka ależ musiałaś się najeść strachu - dobrze że wszystko oki!

Do góry