reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
cc zapraszam na nasz watek odchudzajacych, to mobilizuje, zapewniam!!

monia czekam na fotki:tak: ja dzis przymierzylam bikini... nie jest zle, szczerze mowiac gorzej czuje sie w obcislej koszulce, a w tym bardziej chcialabym fajnie wygladac, ten flaczek ech
moze poprosze m to mi cyknie tez jakas fote

candy witaj:-)

Czarna będzie dobrze!
nesiaa niezła lekarka...
n&h nesiaa fajnie, że z dzieciaczkami już lepiej!
candy witaj po przerwie!
karalajna zazdroszczę czasu na makijaż i włoski, ja to się już niemiłosiernie zapuściłam - wstyd się przyznać...
Kochane, nie gniewajcie się, ale nie wiem już co komu więcej miałam napisać...Franko dziś szaleje na maxa - nie chce spać, więc non stop uganiam się za nim po całym domu. Spał mi dziś dwa razy - 30 i 20 min i ta druga drzemka to jeszcze z przerwą:dry:
M przyszedł z pracy i próbuje go ululać w sypialni, a ja mam chwilkę dla siebie - W KOŃCU!!! Czy Wy też czujecie się tak zmordowane zwłaszcza już pod wieczór? Jeny nie ogarniam nic ostatnio. Wstawiłam pranie i zaraz lecę do wanny...

myszowata ja tak mam codziennie bieganie po całym domu za moim dzieckiem, tylko ja znajdę zawsze gdzieś czas aby umyć głowę,makijażu nie robię jak siedzę w domu ale jak wychodzę to zawsze :)

moja Julka ma 39,7 temperatury i czekamy na naszego pediatrę.

a mnie boli ząb a mój stomatolog przyjmie mnie dopiero za 9 dni :( czeka mnie ostra jazda w gabinecie u niego ( 2 zęby do zrobienia - jeden kanałowo) i trzymanie się za portfel. kochane ile orientacyjnie płacicie za plombę ?

candy- witaj z powrotem ;) my na spacerki prawie codziennie na sankach ja jest śnieg i w śiworku a jka nie ma śniegu to wożkiem w kocyku. Ale to zależy czy jest duży mróżczy nie , bo przy dużym tzn ok - 8 juz raczej nie chodzimy no i jak duzy wiatr to tez staram sie unikac. A nieraz z babcia wyjdzie tylko na jakis czas w kombinezonie na balkon i posiedzą jak my w prcy wiec i bez śpiwora i bez koca. A ja też nieraz wyciagam go np z sanek- jak dzis - obserwowalismy jak tata kaczki karmi ;)

cc -No i zrobilam ciasteczka ;) - fajne kruche , nawet dobre , ale za szybko idą ;) myślałam że ich więcej wyjdzie i jakoś urosną;) Ale az z M sie podarłam , bo mamy tutaj stara kuchenke po starych wlascicielach , zostawili nam a ze chcemy remont w wakacje to narazie nie zmieniam , no i myslałam ze w niej zrobie, nagrzewajac tak sie zasmrodzilo ze nie dalo sie w domu wytrzymac ;) takie starocie ze az dym poszedl jakby cos sie przypalało ;) , oczywiscie wg M moja wina ;( dobrze ze do taty niedaleko, pojechalam i przywiozlam taki piecyk elektryczny ;) , przepis wkleje na kulinarny ;)

Alan niedawno sobie usnal- super ;( bedzimey sie bawic do 22 albo i pozniej ;)

candy witaj!

myszowata, ja niby sie maluje codziennie, ale co z tego, jak i tak w rozciągniętym dresie łażę hehe :zawstydzona/y:
przy dziecku ciężko mi nawet w dżinsach, skoro większość czasu walam się po podłodze ;-)

piszę tego posta już prawie pół godziny. a zaraz idę sprzątać to, co zostało z deseru. na mój gust raczej wszystko zostało rozmazane wszędzie i nic nie trfiło do brzucha :baffled:

reklama
był u nas pediatra : Julka ma zapalenie tchawicy i gardła znowu antybiotyk :( bardzo wysoka temperatura która nie chce nam spaść. mówię Wam mam dość serdecznie tej zimy i tej pogody pokichanej

Do góry