Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak, widać, że to ten sam łobuzNo ale ten układ policzków identyczny, no nie?![]()

napisz nam cos wiecej,przenosze wiedomość tu
no mamy 8 zabków jużto po pierwsze , nocne budzenia nadall, a co u mnie oj bardzo dużo by pisać jesli znajde chwilkę to napwno napisze ale i tak w skrócie, narazie jestem sama i sama mieszkam tak powiem , najgorzej z kasą bo wynajem mieszkania chyba jednak dla mnie za drogi , zobacze co dalej..
mały jest dalwj niejadkiem heheh umie mówić tata narazie,
ma kota swojegoraczkuje juz i staje przy meblach, co jeszcze hmm ogólne jest śmieszny i coraz fajniejszy
) paluchem sie z nudów czasem bawi dotykając o wargę i robi bu bu bu hahahha albo karmi mnie
a miał juz 3 razy zapalenie oskrzeli i antybiotykia teraz ma inhalacje
i podejrzewam ze ma AZS:/
a jak u was ze spacerkami, codziennie? w co maluchy ubieracie i w śpiworkach są ??
a co dajesz do jedzenia? jakie mleko?poniewż non stop liszaje wszedzie ile mozna stosować Triderm , ostatni mial czerwone i suche poliki ale przeszlo ale te liszajestraszne
pracuje 4 razy w tyg. tata na noc z malym albo na zmianie opiekunka i woze rano na 3 godz do opiekunki tez,
mieskzanie 1600zl plus rachunki także hmmm wiadomo nie wiem czy uzbieram bo w pracy w ogóle ruchu od półtora mies nie ma(