reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

nesiaa moja Pola też daje do wiwatu :) już poszła spać bo się pokładała na ziemi :)
karalajna miłego wieczoru i baw się dobrze :)
ionka udanego wypoczynku :) gdzie się wybieracie - pewnie pisałaś ale przegapiłam :zawstydzona/y:

a ja wiem już dlaczego mała tak marudziła ostatnimi dniami - mamy dwa nowe nabytki w buziaku - wyszły nam dwie dolne dwójki :)

byłam dziś w super wielkim szmateksie z teściową - ale nakupowałam :) dla siebie, dziewczynek i dla M i jeszcze coś dla mojej Sz:) ale jestem zadowolona :)
potem grilowaliśmy ale pogoniła nas burza więc już konsumpcja była w domku :) ale jedzonko było pierwsza klasa :) mam super marynatę do mięska więc jak chcecie to wrzucę na wątek kulinarny :)
miłego wieczorku :)

reklama
ale sie rozpisalyscie :-)
czemu moje dziecko nie dosc ze budzi sie w nocy 2 razy to w dodatku spi w dzien raz i w efekcie jzu ok. 18:00 jest tak marudny ze wrecz mozna wyjsc z siebie...
Co do mowienia to u nas jakos dzis udalo mu sie cos na ksztalt "dziadek" powiedziec :-D i "baba". no i od jakiegos czasu "mama" i "Ada" - chyba chodzi o njego samego :-D Ale jak patrzyl dzis na Jaska biegnacego to krzyczal "Ada, Ada" :-D
no ale i tak najlepiej wychodzi mu "nie"...

Ja też dzisiaj byłam na zakupach, tzn. byliśmy we 3 :) wykorzystaliśmy, że zaczął padac deszcz i zamiast siedzieć w domu poszalałam po sklepach. Nowe nabytki mam ja i Filipek, tym razem M nic sie nie dostało :)

karalajna w jakim sklepie kupiłaś kapelusik? bo ja obeszłam prawie wszystkie dziecięce i nigdzie nie było :( dla dziewczynek wybór ogromny a dla chłopców nic :(
ionka udanego wypoczynku :)

Ja dzisiaj wymacałam u Adasia czwórkę, już się kawałek przebił :) A nawet nie jest jakoś szczególnie marudny.

Upiekłam szarlotkę, właśnie się studzi. Będzie obżarstwo ;)

Karol dalej nudzi o siostrę. Dzisiaj mi oznajmił, że "urodzimy Lenkę" :))) powodzenia he he ;)

Kalisa
, w H&M są kapelusze dla chłopaków

No ja na chwilke jeszcze tu zajrzałam :) ale mi tęskno za bb.
Ionka udanego urlopu!!!.

Polusia gratuluję ząbków !!! U nas nadal się nie przebiły :( a młody tak cierpi :(

k aralajna miłego wieczoru po za domem :) :)
heronek to M.będzie dumny że błysk w domku :) grzeczny synek ::)
U nas pogoda nadal ładna :) choć temperatura spada już z dnia na dzień. No i mamy już opalenizne ładna :)
Frani mówi świetnie jak się go woła Ide Ide ide...no i zakochał się w gitarze:) potrafi godzinami na strunach brzdękać :)

Wiktorek mój zajął 2-miejsce w konkursie recytatorskim i jestem z niego dumna zwłaszcza że wiersza uczył się tylko 1dzień przed!!!

Moja Oliwia otrzymała już opinie o gotowości do nauki w 1klasie !!! Także wiem że idzie do szkoły od września na 100% :) :) udało się a wszyscy mówili że rok wcześniej nie da sobie rady.

reklama
polka zdolne dzieciaki masz :))) gratulacje!!!

k_aralajna udanej zabawy! zazdroszcze...

polusia gratki zabkow nowych!

u nas wlasnie fajne czapki i kapelusiki dla chlopcow w h&m widzialam, a jeszcze w zeszlym roku w tesco kupilam, akurat na teraz jest dobra :)

Do góry