reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

u nas przynajmniej nie leje, miła odmiana od miesiąca... byłyśmy na spacerze nawet.
Tabasia, ja zapraszam, ale jakbys mogła, to po 18czerwca, bo teraz to ja mam urwanie głowy z papierzyskami ze szkoły :-( każdą wolną chwilę poświęcam na pracę. jak się z tym uporam ZAPRASZAM :-)
nesiaa, mam nadzieję, że to chwilowe u Ciebie. no i fakt, że chociaz masz ładną pogodę :-)

reklama
Ionka - ja jeszcze raz jak chcesz zaoferuje pomoc, mam sprawozdanie na kontraktowego i mianowanie ;)))) - jesli by Ci sie mogły przydać to pisz . Nie wim tylko czy Ty masz to samo i czy byłoby pomocne.

My poszlismy dzis na kulki no i jak zobaczyli ze, troszke sie pobawil, ale ogolnie to obserwowal, hitem byla kosiarka.

Cześć Dziewczyny:)

Wszystkiego naj dla Waszych dzieciaczków!!!

Ale miałam fatalny dzień:( Migrena:( No ale już mi lepiej. Chyba to wina pogody. Mam nadzieję, że u Was lepiej.
Magda po szczepieniu, póki co śpi i mam nadzieję, że nocka będzie przespana (oczywiście z przerwami na jedzonko).

Dobrej nocy!

Witajcie!

Wszystkiego naj wszystkim dzieciaczkom!!!!!

Narzekacie na pogode, ja nawet nie wiem jaka pogoda byla dzisiaj :(, rano padalo, ale wieczorkiem juz nie i nawet cieplo bylo jak Mlodego odbieralam... nie lubie tak caly dzien w pracy siedziec, nawet na przerwe nie mam sily wyjsc, bo tylko bym sie przespala wtedy...

Dziewczyny oby jutrzejszy dzien byl lepszy!

Nesia to super :-) A na dlugo lecicie i gdzie dokladnie jesli mozna wiedziec?
Ionka nie ma sprawy, rozumiem doskonale, ostatnio przeciez pisalam projekt do szkoly... a 18 przyjezdza T na pare dni, wiec pewnie za miesiac sie wybierzemy ;-)

Ja uciekam gotowac botwinke i ruskie, bo mi ser wyjdzie :-p
Milego wieczoru!

Witam wieczorkiem:)

A my prawie cały czas na dworku tylko na obiadku bylismy w domku.Bartus juz spi,bylismy dzisiaj w lesie na spacrku z szwagrem i jego synkiem i pieskiem.Oczko jeszcze ropieje chyba musze w przyszłym tyg załatwic okuliste niewiem co robic:(

Tabasia, no to jeszcze się zgadamy :-)
marela, dzięki dobra kobieto :-) ja mam nauczanie zintegrowane, Ty chyba matematykę u starszych dzieci, co? sprawozdanie jakos napiszę, gorzej z kospektami :-(
madzia, idź do lekarza, co masz się denerwować.

a ja skończyłam 1/3 papierów. dobre i to ;-) idę dalej pisać.

Nesia to super :-) A na dlugo lecicie i gdzie dokladnie jesli mozna wiedziec?
Lecimy na niecałe 4 tygodnie do Mississaugi:) Do siostry mojego M, tam są też ich rodzice.

Madzia jak Olci ropiało oczko to pediatra przepisała nam kropelki i moment przeszło. Nie byliśmy u okulisty.

Ola śpi i ja też zaraz uciekam bo jutro rano jedziemy wkleić tą nieszczęsną szybę. 500zł nie moje:(
Dobrej nocy!

reklama
Witajcie Kochane :-)
od wczoraj jesteśmy w domku. Co do porodu to faktycznie miałam nosa i był mega ekspresowy. Od przyjazdu na porodówke trwał godzine :-)
Radzio jest cudny. Jutro się odezwe.

Buziaki

Do góry