reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
ramari jak dobrze że jesteście już w domku :) to teraz przedstaw nam swojego przystojniaka :)

kobitki a ja stwierdzam że jestem wariatka - kupiłam dziś 20 kg truskawek i 0 kg rabarbaru i od jutra robię przetwory :)

lecę pod prysznic bo padam z nóg :)
spokojnej nocki życzę

ale noc mnie czeka :-( Ol już 2x z mega płaczem sie budziła. teraz znów się kręci. już sie boję :-(

ramari, witaj :-)

Witam :)

Filip obudził sie po 5 w bardzo złym nastroju, chyba sie nie wyspał:/ , wiec teraz juz poszedł na drzemkę. Ponieważ mamy sezon truskawkowy to przed wczoraj zjadł 3 truskawki, wczoraj 6 :) na szczęście nie ma żadnej niepożądanej reakcji, wiec dzisiaj też dostanie, ale nie chce sam ich gryźć i musze mu widelcem rozgnieść no i cukru troszke dodać bo sie krzywi :)
Na dzisiaj planów szczególnych nie mamy, wiec standardowo pójdziemy na spacer o ile padać nie bedzie ..

Polusia - z 0 kg rabarbaru to Ty nic nie zrobisz ;)
hehe coś mi sie wydaje, że polusia jedynki zapomniała :D
ramari super, że juz jesteście w domku :) z niecierpliwościa czekamy na foty i to jak Przemuś przyjął braciszka !:)

Ramari witaj:) Super, że poród był błyskawiczny:) Czekamy na zdjęcia:)

Witajcie!

Pogoda się popsuła, chyba dziś ze spaceru nici:( Piję słabą kawkę, Szymon się bawi, Magda obserwuje karuzelkę, więc mam trochę wolnego.
Życzę miłego dnia:)

asia ale ten czas pędzi, dopiero co Madzia sie urodziła a już półtora mesiaca ma :):) a zauważasz już jakieś różnice miedzy dzieciaczkami?? np. które miało wiekszy charakterek w takim wieku :D
No i jak sobie radzisz?? znajdujesz choć odrobinke czasu dla siebie? a tatuś jak sie spisuje??:):)
Czasem próbuje sobie wyobrazić jak to jest mieć w domu dwa takie małe Bąbelki, ale jakoś nie moge hehehe :)

miałoby 10 kg rabarbaru :)

Witam
zmęczona jestem a tu tyle pracy przede mną - młoda dziś miała ciężką nockę i budziła się co godzinę - ale za o pospałyśmy do 8:30 :)
zaraz idę na strych po weki i biorę się za truskawki :) komu wysłać kompot z truskawek na zimę :)

miłego dzionka kobitki moje :)

reklama
polusia Ty to jesteś moim ideałem - ciągle coś robisz:tak:
ramari witaj! opowiadaj i pokaż nam Radzia!
madzia nie zaszkodzi przejść się do lekarza

Witam się i ja! Franio spał do 8.19.Podczas wczorajszej burzy jak raz mocno walnęło to aż się obudził i krzyknął - biedny tak się przestraszył, że potem musiał na mnie jakiś czas pospać.My już po śniadanku i zaraz ruszamy na jakiś spacerek - mama mi dziś przez tel mówiła, że trzeba korzystać bo ma dziś lać, podobno nie jest już tak upalnie.
A i Franio też wczoraj zjadł kilka łyżeczek koktajlu truskawkowego. Zauważyłam, że moje dziecko uwielbia papryka:-)A dziś z mojej kanapki ściągał paluszkiem majonez i go oblizywał:-D

Miłego dzionka Kobitki:-)

Do góry