reklama
moniSkaBe
Fanka BB :)
o tak 37 i niech się dzieje co chce
ja do 42 nie dam rady![]()
no Rybcia w Twoim przypadku to i tak jestes mistrzynia :-)
ja nie wiem czy mialabym tyle sily i wytrwalosci co Ty.
no Rybcia w Twoim przypadku to i tak jestes mistrzynia :-)
ja nie wiem czy mialabym tyle sily i wytrwalosci co Ty.
dziękujemy

marela
Podwójna marcóweczka ;)
A ja chce w swoim terminie
, i niech siedzi jak mu dobrze 
Nie ten wątek ale powiem tylko tyle, że śniłyście mi się - tzn nasze forum i ciągle je czytałam
, a najbardziej dziewczyny ze Stanów . Kiedyś to było moje marzenie wyjechać i chyba jakoś tęsknię gdzieś jeszcze za tym.
A tak w ogóle to wczoraj mój M mnie trochę opierniczył , mówi że aby w tym komputerze siedzę tzn BB . Bo mu zawsze marudziłam że nie mam czasu na oglądanie filmów , to teraz mówi czas masz a nie oglądasz
. Chyba dziś w wolnej chwili coś obejrzę. 

Nie ten wątek ale powiem tylko tyle, że śniłyście mi się - tzn nasze forum i ciągle je czytałam

A tak w ogóle to wczoraj mój M mnie trochę opierniczył , mówi że aby w tym komputerze siedzę tzn BB . Bo mu zawsze marudziłam że nie mam czasu na oglądanie filmów , to teraz mówi czas masz a nie oglądasz

moniSkaBe
Fanka BB :)
A ja chce w swoim terminie, i niech siedzi jak mu dobrze
Nie ten wątek ale powiem tylko tyle, że śniłyście mi się - tzn nasze forum i ciągle je czytałam, a najbardziej dziewczyny ze Stanów . Kiedyś to było moje marzenie wyjechać i chyba jakoś tęsknię gdzieś jeszcze za tym.
A tak w ogóle to wczoraj mój M mnie trochę opierniczył , mówi że aby w tym komputerze siedzę tzn BB . Bo mu zawsze marudziłam że nie mam czasu na oglądanie filmów , to teraz mówi czas masz a nie oglądasz. Chyba dziś w wolnej chwili coś obejrzę.
![]()
ale kurcze, co to za przyjemnosc ogladac filmy bedac sama.
ja tak nie lubie. wole z kims.;-)
ale kurcze, co to za przyjemnosc ogladac filmy bedac sama.
ja tak nie lubie. wole z kims.;-)
może grupowo coś pooglądamy

reklama