1kkarolaa1
Fanka BB :)
czesc dziewczyny,
wczoraj coś nie tak było z moim brzuszkiem bo po prawej stronie miałam twardy i mocno odstający a po lewej mięciutki i dużo mniej wypukły, normalnie sie przestraszyłam, nie miałam aż takiej dużej różnicy nigdy. boje sie ze mały ułożył się poprzecznie.... a był już główką w dół :/ we wtorek wizyta, zobaczymy co i jak.
z drugiej strony właśnie po tej prawej stronie czuje mocne ruchy... więc tak jakby to nie była główka. ale może rączki przy niej czy coś..........................................
wczoraj coś nie tak było z moim brzuszkiem bo po prawej stronie miałam twardy i mocno odstający a po lewej mięciutki i dużo mniej wypukły, normalnie sie przestraszyłam, nie miałam aż takiej dużej różnicy nigdy. boje sie ze mały ułożył się poprzecznie.... a był już główką w dół :/ we wtorek wizyta, zobaczymy co i jak.
z drugiej strony właśnie po tej prawej stronie czuje mocne ruchy... więc tak jakby to nie była główka. ale może rączki przy niej czy coś..........................................
Ostatnio juz trzecia sasiadka zaproponowała ze gdyby małż nie dojechał jak zaczne rodzic to mam dzwonic i mnie zawiezie do szpitala
No ale wykluczam taką ewentualność bo przeciez poród nie trwa 30 minut wiec małż bez problemu przyjedzie jakby akurat był w pracy. Za to "szczesliwie" mam rodzine w odległosci 200-300km wiec nalotów niezapowiedzianych nie ma hehe A powaznie to pewnie beda takie sytuacje ze by sie przydała ale damy rade- to przeciez nie koniec swiata.
Kurcze cos mam w ciazy straszna jazde na owoce. tzn zawsze byłam owocożerna ale teraz to czasami bym zamordowała za mango albo truskawki.