Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja po kwaśnym zawsze mam zgage he he.

ccaroline85 pozwolilam sobie zapisac Twoj numer telefonu, tak w razie czego :-)
Myślę, że czas pokaże jakim jest człowiekiem, dobrą decyzję podjęłaśMacie racje.. Dziecko sie urodzi i bedzie gorzej jak go teraz przygarne spowrotem..Musze zaczekac.. Zobaczyc czy faktycznie mu zalezy. Niech sie stara. Musze byc stanowcza. Dosc wycierpialam. Nie mial prawa tak traktowac kobiety w ciazy. Niech teraz pokaze czy faktycznie mnie kocha i czy bedzie dobry dla dziecka.. Ale juz nic na szybko.. Teraz to musi potrwac kilka miesiecy nawet jak bedzie trzeba.. Zobaczymy czy wytrwa.
też o byle co, ale zauważyłam że im bliżej do porodu to bardziej nerwy mi puszczają ;-)
następna urodziła, gratulacje kochana
napewno z malutkim będzie wszystko oki, trzymam kciuki 
ja właśnie skończyłam wczorajsze lody :-)
i nie zgadniecie co jeszcze ???
teraz musze czekać do jutra i od nowa pranko, chyba to wcześniejsze rozpakowywanie dziewczyn mnie zmobilizowało 
Kurcze ja do konca nawet nie wiem co to jest. raz w zyciu miałam sto lat temu po jakis antybiotykach i pamietam tylko ze to nic fajnego
Ciekawe od czego to zalezy ze jedna dopada a inna nie
Dieta? Ilosc kwasów zoładkowych? Bo przeciez kichy mamy tak samo wysoko upchane 
A co tam, poszaleję 
Dziewczyny bardzo Wam współczuję tej zgagiKurcze ja do konca nawet nie wiem co to jest. raz w zyciu miałam sto lat temu po jakis antybiotykach i pamietam tylko ze to nic fajnego
Ciekawe od czego to zalezy ze jedna dopada a inna nie
Dieta? Ilosc kwasów zoładkowych? Bo przeciez kichy mamy tak samo wysoko upchane
Byłam z Małżem zjeść sałatke z gyrosem, poprawiłam kawałkiem ciasta a teraz wcinam truskawkiA co tam, poszaleję
![]()
Tak pattrze na Twój suwaczek i tak sie zastanawiam dlaczego ten zajc jest bardziej na 8 niż na 9 ;D normalnie chyba juz cos nie tak ze mna ;/;p