Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

wiec go olewam ;-):-)Ja mysle ze to z tym zajaczkiem jest cos nie takTak pattrze na Twój suwaczek i tak sie zastanawiam dlaczego ten zajc jest bardziej na 8 niż na 9 ;D normalnie chyba juz cos nie tak ze mna ;/;p
Ale wcale mi to nie przeszkadza, ja tam chce sobie jeszcze chwile w ciazy pobyć. 
Ja mysle ze to z tym zajaczkiem jest cos nie takAle wcale mi to nie przeszkadza, ja tam chce sobie jeszcze chwile w ciazy pobyć.
Tylko że Haniórowi chyba juz bardzo ciasno bo jesli nie leze plackiem to strasznie sie rozpycha. Kurcze to boli...![]()
czyzbym byla glodna?
kurcze.. moze platki na mleku? moze wtedy zgagi nie bedzie
ta.. nadzieja matka glupich..![]()
E tam, dobrze dziewczyna zrobiła. Skurcze mają być regularne - nie raz co 8 min, raz co 6 a raz co 17, tylko cały czas co 8 minut, potem co 7 i tak dalej. Wiem, że każdy poród jest inny, ale ja cały dzień siedziałam w domu ze skurczami co 8-7 minut, wieczorem pojechałam do szpitala i całą noc łaziłam z tymi skurczami, dopiero rano urodziłam. A bolały jak jasny pieron
.
Dzwonił M.. Płakał przez tel i powiedział że mnie kocha.. Że nie może się pozbierać..![]()
Daj sobie dziewczyno spokój z chłopami na razie. Jestes atrakcyjną i jeszcze młodą kobietką więc samotna starośc ci nie grozi. A za jakis czas, jak juz okrzepniesz w całej sytuacji, nabierzesz pewności siebie a co najważniejsze ustalisz własną wartość i będziesz gotowa jej bronić-mądrze podejmiesz decyzję o ewentulanym wejściu w związek. Związek w którym bedzie sie liczyc twoja córeczka, ty jako kobieta , a nie związek oparty na łaskawości faceta wiążącego sie nie z kobietą ale z samotną matką.